Органічна ферма передбачає вигулОрганічна ферма з утримання перепелів, як статус мікро - господарства в даному напрямку.
- Хто , що думає з цього приводу???
Тобто клітки (тут) в загалі не спрацьовують лише загорожа типу вольєр і приміщення для напольного утр.??? .Органічна ферма передбачає вигул
Якщо йдеться про конкретний термін "ферма за органічними стандартами", то певно треба буде на дозвіллі полистати стандарти Євросоюзу. Ніде в публікаціях не зустрічав органічну перепелину ферму.Тобто клітки (тут) в загалі не спрацьовують лише загорожа типу вольєр і приміщення для напольного утр.??? .
стор 26, стаття 12. нема їх там )))Якщо йдеться про конкретний термін "ферма за органічними стандартами", то певно треба буде на дозвіллі полистати стандарти Євросоюзу. Ніде в публікаціях не зустрічав органічну перепелину ферму.
Зрозуміло Юрій, дякую я Вас почув. То получається , що я даремно затронув цю тему??? )))стор 26, стаття 12. нема їх там )))
Майбуть так воно і є що органіка для перепілок не (досяжна)... хоча не виключано що і євроспільнота могла не в повній мірі заглиблюватись у можливість вивчення теми органічного утримання перепелів .Якщо йдеться про конкретний термін "ферма за органічними стандартами", то певно треба буде на дозвіллі полистати стандарти Євросоюзу. Ніде в публікаціях не зустрічав органічну перепелину ферму.
Можливр тому, що при органічному утриманні перепілки взагалі не продуктивні?Майбуть так воно і є що органіка для перепілок не (досяжна)... хоча не виключано що і євроспільнота могла не в повній мірі заглиблюватись у можливість вивчення теми органічного утримання перепелів .![]()
А рости вони будуть на траві? І в якому віці вони мають досягти забійної ваги?З яєчною продуктивністю все зрозуміло, ну а в плані м'яса то (тут) майбуть навпаки потрібно цю тему розвивати для початку хоча б у межах України. Тобто моє бачення таке: Б/П в просторних клітках, інкубатор, брудер, та вольєри з соковитим різнотрав'ям, як для равликів... .)))![]()