• Внимание, открыта регистрация в каталоге https://fermer.site Добавляйте свое хозяйство, фирму или организацию. Пока это бесплатно.

Особенности выращивания маленьких...ну очень маленьких пород птиц

Сергій

Ветеран форума
Ок, припинимо словоблудіє і перейдемо до практики:) Чекаю фото оброслого пір'ям крокодила:)

Сергій

Ветеран форума
Це не новина. Це ще нам в школі розповідали про археоптерикса як предка птахів, потім були нові дослідження, але школу я вже закінчив. Зараз не знаю, що там про нього кажуть:)

Мари

Форумчанин
У мене є один білій когутик кохіхіна карликового і три курочки чорна, палева, голуба, вони у мне не давно всього когутик 2 тижні курочки 3 дня але ще не було жодного яйця, курочки як мені сказали мають по 1-1,5роки . В мне це перший досвід тримання малих порід от тепер гадаю чи то їм треба по когутику докупити по окрасу чи можна так тримати і що з того може вилупитись в майбутньому? бо все ж таки хотілось би більше а ніж 4шт мати.

Сергій

Ветеран форума
У мене є один білій когутик кохіхіна карликового і три курочки чорна, палева, голуба, вони у мне не давно всього когутик 2 тижні курочки 3 дня але ще не було жодного яйця, курочки як мені сказали мають по 1-1,5роки . В мне це перший досвід тримання малих порід от тепер гадаю чи то їм треба по когутику докупити по окрасу чи можна так тримати і що з того може вилупитись в майбутньому? бо все ж таки хотілось би більше а ніж 4шт мати.
Можете спробувати поки що так, подивитесь, що вийде. Перше питання, чи будуть нестись курочки і скільки яєць знесуть. Друге - чи буде на них стрибати півник, чи на всіх буде. В мене була сім'я карликових кохінхінів - півник і 2 курочки, разом виросли, то на одну півник стрибав, на другу - ні, і , відповідно, всі яйця від другої курки були порожніми. Якщо на ці питання будуть ствердні відповіді, заінкубуєте яйця і побачите, що виведеться. Із чорною і голубою куркою просто - будуть виводитись чорні, білі, сплеш і голубі курчата (можливо, якісь лише одні з названих), що стосується палевої курки, то спрогнозувати, що від неї виведеться досить важко - можуть вивестись білі, палеві, проміжного кольору (світло-жовті) або інших кольорів. Пробуйте, і будете бачити. Я б поки що нових півників не шукав, не випробувавши цього.

Мари

Форумчанин
Сергій Дякую Вам за таку розгорнуту відповідь!!! напевно таки буду спочатку бачити що з цими вийде.

PAVA

Moderator
Команда форуму
Таки не стрималась.Знову завела собі карликів.Ну дуже маленьких карликів.Спробую ще раз.
Теоретично розробила стратегію ,може таки вдалу.Поки в брудері ,Павлівка проти них виглядає громадною.Але як і положено вони самі шустрі,по головах ходять з розбігу.
Це перша доба,то поки в купі з рештою вчорашнього виводу.А потім звичайно їх відсаджу,вже і клітку для них найшла.

cfif

Ветеран форума
))))Прибавилось в хозяйстве ну очень маленьких...)))Утром пришла квочка и привела пять малышей,пару недель пытались выследить где сидит,так и не нашли,будут озимые)))

PAVA

Moderator
Команда форуму
))))Прибавилось в хозяйстве ну очень маленьких...)))Утром пришла квочка и привела пять малышей,пару недель пытались выследить где сидит,так и не нашли,будут озимые)))
Вітаю!:)В мене є 3-х місячні,тоже нічогенько так.

Новые сообщения

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,389
Дописи
110,027
Користувачі
2,239
Новий користувач
Oxi
Угорі