У мене є один білій когутик кохіхіна карликового і три курочки чорна, палева, голуба, вони у мне не давно всього когутик 2 тижні курочки 3 дня але ще не було жодного яйця, курочки як мені сказали мають по 1-1,5роки . В мне це перший досвід тримання малих порід от тепер гадаю чи то їм треба по когутику докупити по окрасу чи можна так тримати і що з того може вилупитись в майбутньому? бо все ж таки хотілось би більше а ніж 4шт мати.
Можете спробувати поки що так, подивитесь, що вийде. Перше питання, чи будуть нестись курочки і скільки яєць знесуть. Друге - чи буде на них стрибати півник, чи на всіх буде. В мене була сім'я карликових кохінхінів - півник і 2 курочки, разом виросли, то на одну півник стрибав, на другу - ні, і , відповідно, всі яйця від другої курки були порожніми. Якщо на ці питання будуть ствердні відповіді, заінкубуєте яйця і побачите, що виведеться. Із чорною і голубою куркою просто - будуть виводитись чорні, білі, сплеш і голубі курчата (можливо, якісь лише одні з названих), що стосується палевої курки, то спрогнозувати, що від неї виведеться досить важко - можуть вивестись білі, палеві, проміжного кольору (світло-жовті) або інших кольорів. Пробуйте, і будете бачити. Я б поки що нових півників не шукав, не випробувавши цього.