• Внимание, открыта регистрация в каталоге https://fermer.site Добавляйте свое хозяйство, фирму или организацию. Пока это бесплатно.

Особенности выращивания маленьких...ну очень маленьких пород птиц

Сергій

Ветеран форума
Таки не стрималась.Знову завела собі карликів.Ну дуже маленьких карликів.Спробую ще раз.
Теоретично розробила стратегію ,може таки вдалу.Поки в брудері ,Павлівка проти них виглядає громадною.Але як і положено вони самі шустрі,по головах ходять з розбігу.
Це перша доба,то поки в купі з рештою вчорашнього виводу.А потім звичайно їх відсаджу,вже і клітку для них найшла.
Не бачив це повідомлення. Що за порода карликів і яка їх подальша доля? Чи є фото?

Сергій

Ветеран форума
))))Прибавилось в хозяйстве ну очень маленьких...)))Утром пришла квочка и привела пять малышей,пару недель пытались выследить где сидит,так и не нашли,будут озимые)))
:) Треба буде десь в хату їх...Бо як сніг випаде, вони загрузнуть там...

PAVA

Moderator
Команда форуму
Цікаво було б подивитись на таких...Ви не запросили власника карликів на форум?
Я всіх запрошую і досить активно,але є люди,які не прагнуть публічності.Багато хто на Форумі знайомий з Володимиром.

cfif

Ветеран форума
:) Треба буде десь в хату їх...Бо як сніг випаде, вони загрузнуть там...
У меня карлики в хорошем теплом сарае живут там и павлинята поздние,я им туда и УФ втулил,должны выжить,минусовой температуры там почти не бывает,сами себя хорошо обогревают.

Сергій

Ветеран форума
Я всіх запрошую і досить активно,але є люди,які не прагнуть публічності.Багато хто на Форумі знайомий з Володимиром.
То це ж форум! Тут можна будь-що: придумати собі будь-який нік і аватар:) І ніхто не знатиме, хто там заховався...:) Просто цікаво було б простежити їх долю...Щоб вони не ділись ніде...

Сергій

Ветеран форума
У меня карлики в хорошем теплом сарае живут там и павлинята поздние,я им туда и УФ втулил,должны выжить,минусовой температуры там почти не бывает,сами себя хорошо обогревают.
Тоді будемо чекати, коли вони сядуть на яйця...:)

Новые сообщения

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,389
Дописи
110,027
Користувачі
2,239
Новий користувач
Oxi
Угорі