• Внимание, открыта регистрация в каталоге https://fermer.site Добавляйте свое хозяйство, фирму или организацию. Пока это бесплатно.

По фотографиям в темах

admin

Administrator
Команда форуму
Уважаемые форумчане, при загрузке фото в тему используйте пожалуйста миниатюры для вывода фотографий. Многие темы неудобно смотреть из-за полноразмерных фото.

PAVA

Moderator
Команда форуму
Прохання бути уважними до рекомендації Адміна.

Бортник

Ветеран форума
Уважаемые форумчане, при загрузке фото в тему используйте пожалуйста миниатюры для вывода фотографий. Многие темы неудобно смотреть из-за полноразмерных фото.
...а на смарте, к примеру, лучше смотрятся полноразмерные... :)

ira

Активный форумчанин
Не знала, куди написати, напишу сюди, добрі і розумні люди підкажуть:) У мене з телефона не грузяться фото. От я нафоткала на телефон усіляке розмаїття, зменшила розмір фото і з того ж телефону намагаюсь загрузити файл, тиснути кнопочку "загрузить" , вискакує віконце де написано допустимі розширення, попередження про розмір, і слово таке заманчіве "browse". І все, а не, є ще кнопочка ,"Закрить", нічого не відбувається більше, активна тільки ота закриття, але ж я не цього хочуbanghead Що робити?

ira

Активный форумчанин
А, да, там ще де browse написано no file selected, а вот якраз select я і не можу

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,400
Дописи
110,225
Користувачі
2,307
Новий користувач
DavisPetr
Угорі