Подращивание малышей

Аліна97

Форумчанин
Всем здравствуйте! Только что зарегистрировалась на форуме. Вчера весь вечер читала темы, посвященные перепелам. Хочу в апреле как потеплеет завести небольшое маточное стадо - штук с десяток и купить сотню инкубационных яиц. Пока сижу, смотрю видео, читаю статьи, собираю информацию как могу.
Очень прошу совета у кого из проверенных людей можно купить птицу и яйцо. и какой стартовый комбикорм можете посоветовать.
добрий вечір, раді вас вітати, я обираю тільки BestMix, на ньому в мене не погано і ростуть і для дорослих його беру, не поганий як на мене ще Мультигейн, всі інші які пробувала не сподобалися, одного вигодувала цілий мішок на два десятки ціплят, а вони у два місяці були як трьохтижневі

Катруся

Активный форумчанин
Алина, здравствуйте! Спасибо за ответ))) А где Вы покупаете корма? Если я правильно понимаю, то есть несколько источников:
- интернет-магазин,
- фирменные магазины кормов,
- рынок.

Аліна97

Форумчанин
Алина, здравствуйте! Спасибо за ответ))) А где Вы покупаете корма? Если я правильно понимаю, то есть несколько источников:
- интернет-магазин,
- рынок.
Так як я живу в селі то беру де вийде, кілька разів брала в себе на сільському ринку, ну так дороще, то тепер беру в райцентрі як буваю в зоомагазині, там вибір не великий, але завжди є саме те, що мені треба і свіже, головне дивитися на дату виробництва, а то на ринку часто буває протермінований комбікорм, а ви звідки?

Аліна97

Форумчанин
- интернет-магазин,
- рынок.
Ще ж я даю не чистий комбікорм, а мішаю з іншими інгредиєнтами, то так економніше

Катруся

Активный форумчанин
Читала, что добавлять молотую пшеницу и кукурузу можно где-то с месяца. А зелень - с нескольких суток.
Идея завести перепелов возникла со случайного просмотра в Ютубе видео Михалыча. Очень уж душевно он рассказывает :) И птица у него в деревянной клетке на подстилке такая живенькая. Явно видно, что ей хорошо. Жалко мне птичку на сетку садить. Мужа уговорила такие же клетки сбить.

Катруся

Активный форумчанин
Так як я живу в селі то беру де вийде, кілька разів брала в себе на сільському ринку, ну так дороще, то тепер беру в райцентрі як буваю в зоомагазині, там вибір не великий, але завжди є саме те, що мені треба і свіже, головне дивитися на дату виробництва, а то на ринку часто буває протермінований комбікорм, а ви звідки?
Я живу под Одессой. Год назад с мужем переехали в частный дом.
Сначала хотела кур, но им надо выделить сарай. А я могу выделить только угол в сарае под несколько клеток.

Аліна97

Форумчанин
После смешивания покупного к/к и пшеницы с кукурузой яйценоскость не падает? И с какими ингредиентами смешиваете?
Коли збираю в інкубатор то змішую якісніший звісно, це комбікорм, кукурудзяна і пшенична дерть, в співвідношення 2:2:1, а як просто харчові то 2:4:2, в обох випадках ще додаю ковшик битого ракушняку, ковшик макухи, ковшик рибного борошна, ковшик премікса Ліпровіт або Живина, і ковшик БВМД - вітвмінна добавка. Ковшик мається на увазі дитяча лопатка для піску невелика десь на 5-8 кг готової мішанки. Я роблю так і несуть яйця не погано

Аліна97

Форумчанин
Читала, что добавлять молотую пшеницу и кукурузу можно где-то с месяца. А зелень - с нескольких суток.
Идея завести перепелов возникла со случайного просмотра в Ютубе видео Михалыча. Очень уж душевно он рассказывает :) И птица у него в деревянной клетке на подстилке такая живенькая. Явно видно, что ей хорошо. Жалко мне птичку на сетку садить. Мужа уговорила такие же клетки сбить.
Якщо маєте багато вільного часу і бажання то можете, але з часом думаю всеодно захочете облегшити собі життя, з сіткою легше вичищати і не треба їх щоразу турбувати, так гігієнічніше і яйця так чистіші і брати їх легше і не треба нічим очищати перед закладкою в інкубатор. Мені на сіткі зручніше та і їм не скажу, що прямо незручно, деякі на решітці для решет, то їм майже як і тим що на плоскій поверхні, в мене вони на сітці з тижня

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,403
Дописи
110,235
Користувачі
2,308
Новий користувач
loritan
Угорі