Подращивание малышей

Nиkola

Осваивается на форуме
Живу в Приазовском р-не, село Строгановка, карта места нахождения Строгановки http://babanovka.dp.ua, хочу заняться выращиванием перепелов. Стоит или не стоит, где взять литературу и самих птенцов, может кто подскажет. Спасибо

Останнє редагування:

Toshi

Активный форумчанин
На форуме есть тема "перепела" там очень много интересного. Люди пишут о своем опыте, а в литературе много лишнего и неправдивого, в реальности все намноно проще. Это те же куры, только маленькие. Кормите хорошим комбикормом и будет и мясо, и яйцо.

Nиkola

Осваивается на форуме
Думаю птенцов наверно лучше купить?

Останнє редагування:

irena24

Активный форумчанин
Думаю птенцов наверно лучше купить?
Перший варіант- ви хочете десяток перепелів на кілька яєчок для себе щодня. Тоді купуйте 1,5-2 місячних, так щоб через 2-3 тиждні вже занеслися. Якщо часто прибирати то можна їх і на кухні тримати як декоративних ще й паро яєчок мати. Тоді вам ні інкубатора ні брудера не потрібно.
Другий варіант- вихочете кілька десятків перепелів для себе і родини. То краще купуйте 4 тижневих щоб уже модна було в дорослі клітки. Тримайте до морозів і далі всіх в морозилку. Тому що таку кількість в будинку не можливо вже тримати через запах, пил і шум, а отоплювати окрему кімнату для кількох десятків не вигідно.
Ну і 3 варіант- від кількох сотень до кількох тисяч. То вже починайте з інкубатора брудера, кліток і продумуйте де ви їх взимку тримати будете.

irena24

Активный форумчанин
а в якому віці перепелята починають літати?
Коли оперяться десь з 3 тижнів починають активно намагатися вистрибувати з брудера і м'яко опускаються на підлогу. Як раніше випадково випригнуть то ще можуть травмуватися до підлоги. Але вони толком не літають...(я щось не знаю чи й в природі нормально не літають чи домашні просто не мають можливості крила розвивати)...вони швидше допомагають собі стрибати з допомогою крил..виходять такі прижки на 1-2 м у висоту і на 2-3 в довжину.

irena24

Активный форумчанин
і їх з трьох тижнів у клітку? щоб не були камікадзе?
Перепелів не можна тримати в брудері без верху чи з високим верхом як це можна робити з курчатами. Стрибати вони починають на 3-4 день життя як лиш трохи окріпнуть після виводу. Брудер по висоті має бути до 25см максимум, так що камікадзе трапляються випадково хіба як брудер довго відкритий поки воду міняю чи корм насипаю. В дорослу клітку переселяю після 4 тижднів, бо як раніше то ще лапи провалються в сітчану підлогу.

line09

Форумчанин
Перепела в природе летают , и очень хорошо.
Клетки рекомендуют делать высотой 25 см,
т.к. из-за привычек прыгать разбивают головы в кровь,
имею печальный опыт, приходилось лечить.

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,403
Дописи
110,235
Користувачі
2,308
Новий користувач
loritan
Угорі