Дід Панас
Форумчанин
Ви мене не заспокоїли.До речі, годую саме так + вже з*їли кілограм преміксу для несучок, паразитки.
Ви мене не заспокоїли.До речі, годую саме так + вже з*їли кілограм преміксу для несучок, паразитки.
То вашим, якщо їдять комбікорм, мішанки, зерно, не линяють, температура зараз теж більш-менш - лишається лиш світло включати раніше і виключати пізніше.Ви мене не заспокоїли.
Да, так и кормлю в холодный период года. Со второй половины осени и до первой половины весны утром даю мешанку, а зерно у них стоит постоянно в бункерных кормушках. Жирка на зиму набирают немного , но это пока не мешало нормально нестись зимой, зато зиму проходят легче и не мерзнут. В принципе, заметила, что куры которые ранее были обделены кормом (давали нормированную порцию), при получении постоянного доступа к кормам, в первое время более склонны к ожирению (чисто психологически более склонны к перееданию) чем те, у которых корм есть в постоянном доступе. Летом не всегда делаю мешанки, они на свободном выгуле , даю только смесь зерна утром и вечером.Саме
Саме так я вчора і прочитав в статтях.
Ви так і робите?
Цієї проблеми в мене теж не існує: світло в курнику горить до 22.00. Вранці зараз починає світати приблизно після шостої. До сьомої години вже зовсім світло. Принаймні у мене, на Донеччині, так. Тобто виходить, шо мої курки перебувають без світла не більше дев"яти годин на добу.То вашим, якщо їдять комбікорм, мішанки, зерно, не линяють, температура зараз теж більш-менш - лишається лиш світло включати раніше і виключати пізніше.
То як проблему білка вирішуєте? Шротом? Чи в зерні його вдосталь?Але основне то білок.Навіть при всіх інших складових (температура,світло,мінерали) без достатньої кількості білка -яєць буде мало.
Дрібну рибу? Тобто, комсу, тюльку, кільку...? Пряного посолу чи звичайного? Чи копчену?С осени по весну покупаю мясные обрезки, свиную шкурку, мелкую рыбу и т.п. для кур.