• Внимание, открыта регистрация в каталоге https://fermer.site Добавляйте свое хозяйство, фирму или организацию. Пока это бесплатно.

Проблемы с яйценоскостью

Сергій

Ветеран форума

irena24

Активный форумчанин
Це 4-10 днів взагалі не годувати? І світловий день влітку якось регулювати важко....Хтось пробував так робити?

городовой 33

Активный форумчанин
8 молодих курочок адлер вік майже 5місяців одна почла нестись, 2 маленьких яєчка . Півень топче всіх регулярно і тут я нічого нерозумію- одна несушка і 7 шльондр?

TOTI

Активный форумчанин
8 молодих курочок адлер вік майже 5місяців одна почла нестись, 2 маленьких яєчка . Півень топче всіх регулярно і тут я нічого нерозумію- одна несушка і 7 шльондр?
:)Ну то,что петух топчет,то такое.А Адлер обычно начинает нестись с полугода,если раньше- не очень хорошо для птицы,ей нужно самой сформироваться.Да и читала,что ранняя яйцекладка-потом мелкие яйца.

городовой 33

Активный форумчанин
Несподобалось моїм курям що їх обзиваю ,сьогодні зранку 2 маленьких яйця а крику було наче всі 8 знеслись.

Євгенія

Активный форумчанин
Це 4-10 днів взагалі не годувати? І світловий день влітку якось регулювати важко....Хтось пробував так робити?
Світловий день зменшувати можна просто раніше заганяючи і пізніше випускаючи з хліва.

Дід Панас

Форумчанин
Мої чотири Адлери тогоріч почали нестись на початку шостого місяця. Протягом місяця рознеслись всі. Тобто одне яйце я отримав на початку шостого, а чорири в один день - на початку сьомого.

городовой 33

Активный форумчанин
8 курок і півень ( сьогодні 5 місяців )потихеньку починають нестись ,вчора був рекорд 3 яйця одне з яких 50грам сьогодні 2 по 35 .Може ще рознесуться.

городовой 33

Активный форумчанин
Півень (звать альфредік, хваміліє холодець ) отримав усне попередження або курячі яйця а якщо ні то його разом з головою.

Новые сообщения

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,389
Дописи
110,027
Користувачі
2,239
Новий користувач
Oxi
Угорі