Продам молодняк кроликов

Ксения

Ветеран форума
Сіно,пшениця,овес,кукурудза,люцерка в гранулах і на відро мішанини даю зодві жмені комбікорму.Ну ще полюбляють сухарики.А вагу набирають добре,бо батькі хороші крупні кролі.

Generatom

Форумчанин
хоч слонами батьки будуть в 2 місяці і 20 днів вони на натуральних кормах такої ваги ненаберуть кролів тримаю з дитинства така вага можлива тільки у віці 5-6 місяців

Ксения

Ветеран форума
Коли людині говориш як воно е а вона не вірить,то що я ще можу сказати.Нащо такі Фландри тримати і платити за них більше тисячі гривень,якщо на них 3 кг наростатиме аж у 5 місяців.Почитайте стандарти і тоді все стане ясно.Я не збираюся не з ким спорити і вам щось доказувати.Якби я кормила іх самим комбікормом то я би іх за 300 гривень точно не продавала би.

таня

Активный форумчанин
Ви мені нагадали, колись в мене були щенята московської сторожової. І коли ми їв в 2міс вивезли на ринок продавати, ніхто не вірив, що їм 2міс., хоч були щенячі карточки. Вони були крупніші ніж кавказці і москвичі трьохмісячні. Всеж таки якість має значення.

LSergey

Активный форумчанин
хоч слонами батьки будуть в 2 місяці і 20 днів вони на натуральних кормах такої ваги ненаберуть кролів тримаю з дитинства така вага можлива тільки у віці 5-6 місяців
Что по Вашему натуральные корма? Комбикорм это натуральный корм, или нет?

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,402
Дописи
110,234
Користувачі
2,308
Новий користувач
loritan
Угорі