Я щось на подобі таких бачив два роки тому у Франції... Їздив тоді по яйце марана до одного чоловіка і у нього в гаражі на величезному столі стояло багато таких а на них яйця різних порід... Так він їх (яйця) зберігав. Тобто яйця для інкубації зберігалися у нього з постійним автоматичним переворотом... І замовлене яйце для мене також брав з такої штуки... Так що цю штуку можна використовувати не лише в середині інкубатора а і для хорошого правильного зберігання яєць!Продам поворотний лоток для інкубатора на 42 яйця, з таймером поворота, за все разом 750 гр.
Був у використанні кілька раз, стан нового.
Переглянути вкладення 36719
Може Вам якраз потрібна така штука, то домовимось)Я щось на подобі таких бачив два роки тому у Франції... Їздив тоді по яйце марана до одного чоловіка і у нього в гаражі на величезному столі стояло багато таких а на них яйця різних порід... Так він їх (яйця) зберігав. Тобто яйця для інкубації зберігалися у нього з постійним автоматичним переворотом... І замовлене яйце для мене також брав з такої штуки... Так що цю штуку можна використовувати не лише в середині інкубатора а і для хорошого правильного зберігання яєць!
Дуже дякую за пропозицію! Думаю що колись пізніше напевно потрібно буде, але наразі ще для того не прийшов час...Може Вам якраз потрібна така штука, то домовимось)