Продам сортовий часник Гермідор

Валентина 77

Активный форумчанин
Доброго дня, форумчани! Є на продаж сортовий ранній часник Гермідор ( французький сорт). Сорт озимий, високоврожайний, НЕ стрілкуючий. Вирощений без ніяких хімічних вливань та пестицидів. Головки великі 120 грн/кг, середні 100 грн/кг.

Через недільку-дві буде копатися Мессідор.
Валентина
0660427206
Київська обл.

Фото свіжі на Вайбер, бо завеликі, не додає.

Роман70

Активный форумчанин
Доброго дня пані Валентино.
Куплю кілограм великих.
А також дякую при нагоді за інк.яйця - вже гасають, цвірінькають, ростуть загалом.
Пізніше похвалюсь фото.

Алёна72

Победитель нашего конкурса
Добрий вечір! Мені кілограм великого ..будь ласка

ira

Активный форумчанин
Вибачайте за дурне питання але чим гермідор відрізняється від мессідора?:) Бо прям не знаю, що замовити, якось я не дуже в часниках:(

PAVA

Moderator
Команда форуму
Теж придбаю 1 кг великого.
Дякую за пропозицію.

Алёна72

Чеснок Мессидор – выведен селекционерами в Голландии. Сорт высокоурожайный хорошего качества. Головка крупная фиолетового цвета, количество зубков 8 - 10шт. Листы зеленого цвета имеют длину 16-41см и ширину 0.7 – 2.5. Высокая устойчивость к болезням, спеет рано и имеет высокую урожайность.

Алёна72

Вибачайте за дурне питання але чим гермідор відрізняється від мессідора?:) Бо прям не знаю, що замовити, якось я не дуже в часниках:(
замовляйте два..по пів кіла кожного.В мене сім сортів цього року...

Валентина 77

Активный форумчанин
Чеснок Мессидор – выведен селекционерами в Голландии. Сорт высокоурожайный хорошего качества. Головка крупная фиолетового цвета, количество зубков 8 - 10шт. Листы зеленого цвета имеют длину 16-41см и ширину 0.7 – 2.5. Высокая устойчивость к болезням, спеет рано и имеет высокую урожайность.
Невелике уточнення: Мессідор головка чисто білого кольору, а Гермідор головка рожевого кольору. Гермідор більш ранній(орієнтовно збір врожаю середина червня), Мессідор кінець червня, початок липня.

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,402
Дописи
110,234
Користувачі
2,308
Новий користувач
loritan
Угорі