Радянські породи курей: адлерка , кучинка, первомайська і.т.д.

Сергій

Ветеран форума
Пропоную змінити назву теми, оскільки у її другій половині закладене спірне твердження і негатив.
Залиште Радянскі породи курей і зітріть "дешево і сердито" - мінімум краси, максимум продуктивності
Приєднуюсь. Поняття "краса" - річ дуже суб'єктивна.

• Нравится
Реакції: DNK

Олег---

Ветеран форума
В мене в сусіда бігає ціле стадо таких невеличких курочок колумбійського окрасу...певно адлери. Як їх можна відрізнити від безпородних курей світлого колумбійського окрасу ?

DNK

Ветеран форума
В мене в сусіда бігає ціле стадо таких невеличких курочок колумбійського окрасу...певно адлери. Як їх можна відрізнити від безпородних курей світлого колумбійського окрасу ?
Безпородні кури теж бувають красивими. Гібриди брами Вашої бабусі на селі корисніші за чистокровну браму. Радянські кури створювались не для краси, це добротні кури для села.
Олег зітри з назви теми херню про мінімум краси і т. д. і залиш просто Радянські породи по хорошому rage, а то за честь Радянських хороших порід визву на дуель punchpng
Тобі б сподобалась назва теми : Брама - "большая пуста кошолка" - ни яйца, ни мяса.
Не зміниш - створю паралельну насичену тему, а ця буде пустишкою. trollpng
Радянські породи в обіду не дамо !!! ;)

Олег---

Ветеран форума
та мені не принципово...можу перейменувати..хіба от як? А те, що брама пустая большая кошолка - повністю підтримую... зате яка красіва shamefullyembarrasedshamefullyembarrasedhappy

DNK

Ветеран форума
Хватить приколюватись.
Адлерська та Кучинська не відносяться до "несучок", це мясо-яєчні породи.
Що важко залишити просто "Радянські породи"?

Галина1979

Активный форумчанин
Мои кученки жрут как поросята... В другом вольере сидят барвы и полтавцы, количество тоже, только старше на месяц, едят одинаково...

DNK

Ветеран форума

Галина1979

Активный форумчанин
Почему то кученки более пугливые... Это для меня не есть хорошо... но если яйцо будут нести, то можно все простить...

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,403
Дописи
110,235
Користувачі
2,308
Новий користувач
loritan
Угорі