• Внимание, открыта регистрация в каталоге https://fermer.site Добавляйте свое хозяйство, фирму или организацию. Пока это бесплатно.

Ротвейлер

Мари

Форумчанин
Похвалюсь і я своїми собачатами у мене їх три ось одна з них Деборка їй вже 6 міс, умняшка, команди на раз, це вже наш 4 ротік, охорона що треба.

VIadysIav

Осваивается на форуме
У меня ротвейлер.Тоже пёс с характером. Тяжело поддаётся дрессировке. Сразу сам пытался обучить его командам, а потом решил походить с ним на занятия в кинологический центр http://kinolog.com.ua/nashi-uslugi/ . Специалисты показали как правильно нужно заниматься с собакой, просто нужно учитывать особенности породы, характера собаки и работать. Я очень доволен результатом, пес работает, слушается и хорошо себя ведет.

• Нравится
Реакції: mila

motor4

Активный форумчанин
Ротвейлер , дівчинка 1 рік, з документами, доглянута, хазяїн поїхав на заробітки за кордон. В мене опинилась бо є вольєр. Людина, яка купила собаку її загубить через недогляд та й не хотілося б ходити вулицею і оглядатися. Залишити не можу, бо не маю в бюджеті достатньо коштів на її утримання. Та й діти її не хочуть, бо бояться. Жалко собачку, розумію її стан, характер наче спокійний.
Що робити?

alexandr

Активный форумчанин
Ротвейлер , дівчинка 1 рік, з документами, доглянута, хазяїн поїхав на заробітки за кордон. В мене опинилась бо є вольєр. Людина, яка купила собаку її загубить через недогляд та й не хотілося б ходити вулицею і оглядатися. Залишити не можу, бо не маю в бюджеті достатньо коштів на її утримання. Та й діти її не хочуть, бо бояться. Жалко собачку, розумію її стан, характер наче спокійний.
Що робити?
Які ваші плани? я можу знайти їй гарне місто для життя.

motor4

Активный форумчанин
Планів поки не маю ніяких, годую , балакаю з песиком. Новий "власник" собаки сьогодні запевнив, що забере 14 грудня. В чому я щось сумніваюсь, збирається посадити на цеп. Або в сарай, щоб не чули сусіди, як вона виє. Поки що почекаю до післязавтра.

Светлана

Ветеран форума
Моя дворняга тоже воет,а голосочек у нее еще тот.Особенно сейчас когда течка.Спасибо соседям не жалуются.Я наверно старею...но собаку которая выросла в вольере посадить на цепь-жесть !

Vaasiliy

Осваивается на форуме
Сейчас редко встретишь эту породу. а хотите чего-то интересного, здесь выбирайте любой понравившийся вариант.

Останнє редагування:

Viktor_1509

Осваивается на форуме
З Ротвейлерами працювати дуже задоволений. Це вірний і розумний порідний пес. Вони відмінно справляються з охоронними функціями і дружелюбні з сім'єю. Важливо правильно соціалізувати і тренувати їх з молодих років. Рекомендую всім, хто шукає відданого і надійного компаньйона, звернути увагу на цю породу.

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,401
Дописи
110,226
Користувачі
2,308
Новий користувач
loritan
Угорі