Роздуми на тему брудера

Ishtvan

Активный форумчанин
Добрий день форумчани! Підкажіть будь ласка правильні розміри брудера для перепелят, буду дуже вдячний.

Oleggnat

Форумчанин
Добрий день форумчани! Підкажіть будь ласка правильні розміри брудера для перепелят, буду дуже вдячний.
Ні яких правильних розмірів не існує, все залежить від того яку кількість перепелят ви будете там тримати, і скілки часу. Наприклад у мене 1.4м ширина, та 60см глибина, 150 перепелят перший тиждень не проблема, а потім я половину переніс в другий брудер, а коли їм стало три тижні, я їх переніс в клітки, так як вони вже в брудерах не вміщалися

Запорожец

Ветеран форума
Всё зависит от ваших финансов и возможностей. А размеры можете какие хо чете применять. ;)

Oleggnat

Форумчанин
В мене 75 шт в брудері в 3 тижні вже чуть не затоптували один одного, думаю що буде тісновато.

Ishtvan

Активный форумчанин
Всё зависит от ваших финансов и возможностей
Та фінанси поють романси, але в мене є нова шестислойна фанера 150 Х 150 і сітка різна оцинкована ну і власне
здібності присутні, так шо будемо, щось по маленьку робити. Ще раз дякую Вам!

Oleggnat

Форумчанин
Брудер брудером... А клітки вже повинні бути. Ви ж їх десь плануєте потім тримати?

Ishtvan

Активный форумчанин
Частина кліток є голів на 100 а потім по ходу п'єси, та за потреби будем до робляти.

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,403
Дописи
110,235
Користувачі
2,308
Новий користувач
loritan
Угорі