Ні яких правильних розмірів не існує, все залежить від того яку кількість перепелят ви будете там тримати, і скілки часу. Наприклад у мене 1.4м ширина, та 60см глибина, 150 перепелят перший тиждень не проблема, а потім я половину переніс в другий брудер, а коли їм стало три тижні, я їх переніс в клітки, так як вони вже в брудерах не вміщалисяДобрий день форумчани! Підкажіть будь ласка правильні розміри брудера для перепелят, буду дуже вдячний.
Дякую вам Олег, ось дивіться якщо мої розмїри брудера будуть мати ( 150 Х 50 Х 50 - висота, ) на 80 гол. до 21 день це буде досить їм, чи ні ???Ні яких правильних розмірів не існує,
Всё зависит от ваших финансов и возможностей. А размеры можете какие хо чете применять.Добрий день форумчани! Підкажіть будь ласка правильні розміри брудера для перепелят, буду дуже вдячний.
Как по мне должно быть больше размеры!Дякую вам Олег, ось дивіться якщо мої розмїри брудера будуть мати ( 150 Х 50 Х 50 - висота, ) на 80 гол. до 21 день це буде досить їм, чи ні ???
Та фінанси поють романси, але в мене є нова шестислойна фанера 150 Х 150 і сітка різна оцинкована ну і власнеВсё зависит от ваших финансов и возможностей