• Внимание, открыта регистрация в каталоге https://fermer.site Добавляйте свое хозяйство, фирму или организацию. Пока это бесплатно.

Саморобний комбікорм

Дід Панас

Форумчанин
Доброго дня, шановні птахівники. Допоможіть початківцю порадою.
В складі комбікорму має бути шрот. Але де-хто пише, що шрот обов"язково треба розмочувати, бо нерозмочений він в шлунку курки розбухає, та створює проблеми з травленням. Але як цю проблему вирішують на комбікормових заводах? Отже комбікорм - сухий. Виходить, і шрот в шлунок курки потрапляє в сухому стані.
То ж як мені ставитись до цього? Можна курці давати нерозмочений шрот в складі комбікорму, або просто мішанки?

PAVA

Moderator
Команда форуму
Ніколи не розмочую шрот.Кормлю перепелів,курчат,курей,фазанів сухим комбікормом власного приготування.

man55

Форумчанин
Добрий день. Чи можна давати стартовий комбікорм для поросят курям, або додавати в зерносуміш. Склад, а також виробника цього КК не знаю. Дякую за відповідь.

Токоферол

Форумчанин
Добрий день. Чи можна давати стартовий комбікорм для поросят курям, або додавати в зерносуміш. Склад, а також виробника цього КК не знаю. Дякую за відповідь.
В принципі можна. Але треба перевірити рівень міді та солі. Такі показники повинні бути в якісному посвідченні. А посвідчення повинно бути у продавця

Віктор Боровець

Активный форумчанин
12 сторінок теми, а навіть примірного рецепта домашнього кк не знайшов... печалька... більшість просить..., меншість обіцяє, однак ніхто не наважився написати. Десь читав рецепт Алли Василівни, але не пам"ятаю де?

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,394
Дописи
110,104
Користувачі
2,267
Новий користувач
Белла
Угорі