Що з лапкой курчатки, і що можна з цим зробити?

Михайло

Активный форумчанин
Курчаті 6 днів, живе активне, зараз це йому не заважає, але що буде коли воно буде рости? Шкірою з"єднано перший і другий пальці, можливо варто її розрізати, оскільки перший палець коротший, і через це другий викривляється, а як буде рости то відповідно буде гірше... Фото з телефона, вибачайте за якістьafSk0hvNJuA.jpg-TabIDrTtpU.jpg Xjx_kfXW4vA.jpg

Олег---

Ветеран форума
неправильний режим інкубації, або генетичний глюк. З цим нічого зробити не можна. Воно не заважатиме курчатку...просто в розведення його пускати не можна. в мене минулого року аналогічна штука була з брамиком, але на обох ногах- нормально півень виріс...зарізали.

Михайло

Активный форумчанин
Те що його далі в розведенні не використовуватиму, це однозначно, але от думаю як йому покращити існування...

Solnce_vsem

Ветеран форума
Розрезайте спокойно перепонки, только обработайте спиртом. Зеленкой желательно не мазать, в стаде привлечет внимание и будут клевать разрез сородичи.

Михайло

Активный форумчанин
Розрезайте спокойно перепонки, только обработайте спиртом. Зеленкой желательно не мазать, в стаде привлечет внимание и будут клевать разрез сородичи.
Операція проведена, відходить від наркоза!!!

Ishtvan

Активный форумчанин
Десь 2 місяці тому, в мене з 6 - ти недільним курчам стався не приємний випадок по моїй власній вині, через те що
я вирішив не обдумано дістати курча з даху курника за допомогою зігнутого гачка металевого дроту і коли мені все ж вдалося зачепити його за лапку і потягнути на себе то лапка не витримала і переламалася в районі бедра курчати,
я не знав що робити, був трохи в розпачі бо ж шкода бідолашного стало і я негайно почав придумувати різні варіанти по рятуванню птиці, і її лапки, то ж трохи помитикувавши я прийшов до оптимального вирішення проблеми, потрібно негайно накладати гіпс на лапку - від чуть нижче колінця і по всьому стегенцю, хутко знайшов марлеву смужку і гарно протяв у густому розчині фінішного сатенгіпсу та наклав смужку обв'язкою з низу до верху ніжки, потім дав трохи просохнути обв'язці щоб ніби скрепило сам перелом у потрібному положенні та ізолював курча в невеличкий сітчатий ящик (шпиталь). Відверто кажучи пройшло десь неділь 3 і знову курчатко ходить з іншими по подвір'ї, правда трішки накульгуючи але і вже майже не помітно, ось така була історія... .

Останнє редагування:

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,402
Дописи
110,234
Користувачі
2,308
Новий користувач
loritan
Угорі