Сергій
Ветеран форума
Боюсь, що якщо я почну тримати шиншил, то не буду з ними сюсі-пусі робити, а стану відразу шити шубиВони дуууже приемні, обов'язково при нагоді потримайте)
Боюсь, що якщо я почну тримати шиншил, то не буду з ними сюсі-пусі робити, а стану відразу шити шубиВони дуууже приемні, обов'язково при нагоді потримайте)
І скільки ж їх потрібно буде винищити за для однієї шуби..., напевно штук з 50?Ніколи не тримав шиншил, хоч тема цікава. Ви їх на шуби розводите чи на що?
А де така ферма у Львові знаходиться? Вона і тепер діюча?Ніколи не тримав цих звірят, але один раз був на шиншиловій фермі у Львові, там їх було близько тисячі.
Я був там приблизно 5 років тому, знаходиться на вул. Садовій 2a. Їхній сайт www.chinchilla.lviv.ua , так розумію шиншилами Ярослав Снилик займається і сьогодні. Тоді він ще кролів породи Рекс розводив, купував в нього кролів і на шиншиловій фермі побував.А де така ферма у Львові знаходиться? Вона і тепер діюча?
Як яка шуба... 100-170 штук...І скільки ж їх потрібно буде винищити за для однієї шуби..., напевно штук з 50?
огого.... це багато... в домашніх умовах для однієї шубки треба добряче попрацюватиЯк яка шуба... 100-170 штук...
Як і всі гризуни вона може вкусити. Але це зазвичай від страху, для захисту. Якщо не доводити тваринку до цього, то кусатися не буде. Буває коли вони маленькі починають "пробувати на зуб" пальці, то це так лоскотно.А як шиншилки выдносяться до рук? не кусаються?..