• Внимание, открыта регистрация в каталоге https://fermer.site Добавляйте свое хозяйство, фирму или организацию. Пока это бесплатно.

Шовкова(Silkie)

Romashka

Ветеран форума
А ця наразі сидить твердо... ще залишилося дуже мало.. цікаво чи щось з цього діла буде... :rolleyes: Усе-таки дорогу велику зробили та і зима... Та і ще потрібно буде днями, коли піде їсти позначити усі яйця.... щоб знати хто звідки..:);:;:

5fdfb6fc188a4_image_name.jpg
 

Romashka

Ветеран форума
Усе в болоті... і уже інколи стоїть вода... якось так....

5ff267633e3b6_image_name.jpg

5ff267c6953f2_image_name.jpg
 
  • Нравится
Реакції: GRA

Romashka

Ветеран форума
Да, як казав Голохвастов:-,,Такой брильянт, в таком навозе''. У нас теж болото, але кури ,,попроще''.
Та ні, вони у мене також попроще.. :) Мені на даний момент найважливіше не їх зовнішній вигляд- що вони в болоті, а їхнє здоровя.... А вони дякувати Богу здорові і без жодних лікарств!.. Мені важливо щоб усі мої кури були здорові і поводили себе так - тобто переносили будь яку погоду (дощ, болото, сніг, мороз, жару...) без жодних лікарств як прості сільські безпородні кури... Та і наразі усе іде ОК! Ще наразі дякувати Богу не відійшло (не гєгнуло) жодне шовкове з усіх які у мене є та і з іншими породами ситуація ідентична. В усіх в цих питаннях своє бачення. І я маю також на це свій погляд... :) Так що в моїх курей усе гаразд! а після дощу і болота завжди виходить сонечко ...:);)
 

Romashka

Ветеран форума
Морози в -20*С перенесли добре, зранку до вечора були надворі...:) Наскільки бадьоро себе поводять, то думаю що усі системи в нормі!.. ;:;::)

600d78c242c0d_image_name.jpg

600d79aa14064_image_name.jpg
 

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,398
Дописи
110,173
Користувачі
2,288
Новий користувач
Влад6666
Угорі