• Внимание, открыта регистрация в каталоге https://fermer.site Добавляйте свое хозяйство, фирму или организацию. Пока это бесплатно.

Штучне запліднення птиці

PAVA

Moderator
Команда форуму
Напевно доцільно представників від областей організувати.Тоді можна на місцях провести тренінг.

Сергій

Ветеран форума
Завозять, продають і навчають штучному осіменіння птиці. Маєте можливість поїхати на навчання:)
http://avianua.com/ua/index.php/poslugy-ddsp-naan/19-poslugi-biologiya-reprodukcia-pticy
Там я щось не знайшов, що вони щось продають (крім курсів). Чи, може, не там читав?

Сергій

Ветеран форума
Оце поки мене не було на форумі, мене вже на курси відправили...:D:D:D Хто оплачує мою поїздку (квитки, проживання, добові, накладні витрати)?:);) Думаю, це все - просто заробляння грошей. Для птахофабрики, може й актуально, бо як навчити осіменителів? А для любителів... Можна спочатку потренуватись "на кішках" (дивлячись відео з ютубу);) Там нічого такого складного нема, але треба мати розріджувач сперми. І будемо "доїти" півнів (є такий термін) і штрикати в зад куркам;) Почнемо ще й сперму (півнів) продавати...:D Ось іще відео для тих, хто не захоче їхати:
При всій повазі до Вахрамєєва, так він і не зміг взяти сперму в півнів. На це заняття, мабуть, потрібно було запросити якогось практика, а не вченого...

yabelka35

Ветеран форума
Оце поки мене не було на форумі, мене вже на курси відправили...:D:D:D Хто оплачує мою поїздку (квитки, проживання, добові, накладні витрати)?:);) .
все сам Сережа, все за свой счет, а что? сам тему организовал, заинтриговал, видео то таке, а наглядно увидеть, попробовать:D:D:rolleyes::p;) а потом уже доступно всем расскажешь, ну а желающим и показать сможешь(бесплатно:D)...

Олег---

Ветеран форума
Оце поки мене не було на форумі, мене вже на курси відправили...:D:D:D Хто оплачує мою поїздку (квитки, проживання, добові, накладні витрати)?:);) Думаю, це все - просто заробляння грошей. Для птахофабрики, може й актуально, бо як навчити осіменителів? А для любителів... Можна спочатку потренуватись "на кішках" (дивлячись відео з ютубу);) Там нічого такого складного нема, але треба мати розріджувач сперми. І будемо "доїти" півнів (є такий термін) і штрикати в зад куркам;) Почнемо ще й сперму (півнів) продавати...:D Ось іще відео для тих, хто не захоче їхати:
При всій повазі до Вахрамєєва, так він і не зміг взяти сперму в півнів. На це заняття, мабуть, потрібно було запросити якогось практика, а не вченого...
Я пробував у брама взяти...як не мнув його, як не ласкав...ніц з того не вийшло...mehpng

Новые сообщения

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,389
Дописи
110,027
Користувачі
2,239
Новий користувач
Oxi
Угорі