СерегаІ хто поїде на практикум?
Там написано "навчання бригади штучного осіменіння птиці". Можна сформувати бригаду з бажаючихГарна пропозиція.
Тепер треба щоб Сергій погодився.![]()
Там я щось не знайшов, що вони щось продають (крім курсів). Чи, може, не там читав?Завозять, продають і навчають штучному осіменіння птиці. Маєте можливість поїхати на навчання
http://avianua.com/ua/index.php/poslugy-ddsp-naan/19-poslugi-biologiya-reprodukcia-pticy
Оце поки мене не було на форумі, мене вже на курси відправили...Серега![]()
все сам Сережа, все за свой счет, а что? сам тему организовал, заинтриговал, видео то таке, а наглядно увидеть, попробоватьОце поки мене не було на форумі, мене вже на курси відправили...Хто оплачує мою поїздку (квитки, проживання, добові, накладні витрати)?
.
Я так зрозумів, що продають....Там я щось не знайшов, що вони щось продають (крім курсів). Чи, може, не там читав?
Я пробував у брама взяти...як не мнув його, як не ласкав...ніц з того не вийшло...Оце поки мене не було на форумі, мене вже на курси відправили...Хто оплачує мою поїздку (квитки, проживання, добові, накладні витрати)?
Думаю, це все - просто заробляння грошей. Для птахофабрики, може й актуально, бо як навчити осіменителів? А для любителів... Можна спочатку потренуватись "на кішках" (дивлячись відео з ютубу)
Там нічого такого складного нема, але треба мати розріджувач сперми. І будемо "доїти" півнів (є такий термін) і штрикати в зад куркам
Почнемо ще й сперму (півнів) продавати...
Ось іще відео для тих, хто не захоче їхати:
При всій повазі до Вахрамєєва, так він і не зміг взяти сперму в півнів. На це заняття, мабуть, потрібно було запросити якогось практика, а не вченого...