• Внимание, открыта регистрация в каталоге https://fermer.site Добавляйте свое хозяйство, фирму или организацию. Пока это бесплатно.

Штучне запліднення птиці

Сергій

Ветеран форума
Я пробував у брама взяти...як не мнув його, як не ласкав...ніц з того не вийшло...mehpng
То ти був не достатньо лагідний...:D;) Я десь зустрічав інфо, що півня протягом двох(!) тижнів потрібно привчати до еротичного масажу... А ти хотів, щоб він тобі за 1 раз віддав саме дороге...:)

Сергій

Ветеран форума
все сам Сережа, все за свой счет, а что? сам тему организовал, заинтриговал, видео то таке, а наглядно увидеть, попробовать:D:D:rolleyes::p;) а потом уже доступно всем расскажешь, ну а желающим и показать сможешь(бесплатно:D)...
Бесплатно нє:)stoppng Буду семінари проводити на базі своєї дачі, навіть дам півнів своїх помняти...:);)

Олег---

Ветеран форума
То ти був не достатньо лагідний...:D;) Я десь зустрічав інфо, що півня протягом двох(!) тижнів потрібно привчати до еротичного масажу... А ти хотів, щоб він тобі за 1 раз віддав саме дороге...:)
Я певно просто не в його смаку:Dtrollpnghilariouspng

Сергій

Ветеран форума
Вам все хіханьки...:) А це справа серйозна... От на вихідні спробую для цікавості "подоїти" хоч пару своїх півнів, в понеділок відпишусь...

Сергій

Ветеран форума
І ще одне... Я там бачив, для запліднення курей використовують хто шприци якісь, хто піпетки. А, може, можна для цього використати піпетку для очей? Хто шо про це думає?

Діма 7

Ветеран форума
І ще одне... Я там бачив, для запліднення курей використовують хто шприци якісь, хто піпетки. А, може, можна для цього використати піпетку для очей? Хто шо про це думає?
У вет аптеці є піпетки( наконечник) на шприц, для підкормки малих котенят.

Новые сообщения

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,389
Дописи
110,027
Користувачі
2,239
Новий користувач
Oxi
Угорі