Сергій
Ветеран форума
То ти був не достатньо лагідний...Я пробував у брама взяти...як не мнув його, як не ласкав...ніц з того не вийшло...![]()
То ти був не достатньо лагідний...Я пробував у брама взяти...як не мнув його, як не ласкав...ніц з того не вийшло...![]()
Бесплатно нєвсе сам Сережа, все за свой счет, а что? сам тему организовал, заинтриговал, видео то таке, а наглядно увидеть, попробоватьа потом уже доступно всем расскажешь, ну а желающим и показать сможешь(бесплатно
)...
Може треба якусь маленьку помпу ?Я пробував у брама взяти...як не мнув його, як не ласкав...ніц з того не вийшло...![]()
Я певно просто не в його смакуТо ти був не достатньо лагідний...Я десь зустрічав інфо, що півня протягом двох(!) тижнів потрібно привчати до еротичного масажу... А ти хотів, щоб він тобі за 1 раз віддав саме дороге...
![]()
То треба було перед ним курку поставити саму гарну...Я певно просто не в його смаку![]()
У вет аптеці є піпетки( наконечник) на шприц, для підкормки малих котенят.І ще одне... Я там бачив, для запліднення курей використовують хто шприци якісь, хто піпетки. А, може, можна для цього використати піпетку для очей? Хто шо про це думає?