Сергій
Ветеран форума
О! Дякую, Діма!У вет аптеці є піпетки( наконечник) на шприц, для підкормки малих котенят.

О! Дякую, Діма!У вет аптеці є піпетки( наконечник) на шприц, для підкормки малих котенят.
Думаю не підійде... Все повинно бути стерильним, щоб потім у курей не випадали яйцепроводи від занесеної інфекції.У вет аптеці є піпетки( наконечник) на шприц, для підкормки малих котенят.
Де це написано?Думаю не підійде... Все повинно бути стерильним,.
Навіть не знаю, чи варто переносити досвід на кролях на птицю. Але поки я ніде не зустрічав нічого про стерильність цього процесу у птиці, інакше всі б користувались 1-разовими шприцями.В мене є знайомий, він приблизно 2 роки тому впроваджував штучне запліднення на своїй кролефермі. Можу зателефонувати йому і розпитати нюанси, якщо комусь цікаво, хоча напевно відмінності з птицею є.
Я пробував у брама взяти...як не мнув його, як не ласкав...ніц з того не вийшло...![]()
То ти був не достатньо лагідний...Я десь зустрічав інфо, що півня протягом двох(!) тижнів потрібно привчати до еротичного масажу... А ти хотів, щоб він тобі за 1 раз віддав саме дороге...
![]()
...навіть дам півнів своїх помняти...![]()
Може треба якусь маленьку помпу ?![]()
Я певно просто не в його смаку![]()
Сергей, как там петухи?выжили после доения?получилось что то?Вам все хіханьки...А це справа серйозна... От на вихідні спробую для цікавості "подоїти" хоч пару своїх півнів, в понеділок відпишусь...