• Внимание, открыта регистрация в каталоге https://fermer.site Добавляйте свое хозяйство, фирму или организацию. Пока это бесплатно.

Штучне запліднення птиці

Домашня міні ферма

Активный форумчанин
У вет аптеці є піпетки( наконечник) на шприц, для підкормки малих котенят.
Думаю не підійде... Все повинно бути стерильним, щоб потім у курей не випадали яйцепроводи від занесеної інфекції.

Домашня міні ферма

Активный форумчанин
В мене є знайомий, він приблизно 2 роки тому впроваджував штучне запліднення на своїй кролефермі. Можу зателефонувати йому і розпитати нюанси, якщо комусь цікаво, хоча напевно відмінності з птицею є.

Сергій

Ветеран форума
В мене є знайомий, він приблизно 2 роки тому впроваджував штучне запліднення на своїй кролефермі. Можу зателефонувати йому і розпитати нюанси, якщо комусь цікаво, хоча напевно відмінності з птицею є.
Навіть не знаю, чи варто переносити досвід на кролях на птицю. Але поки я ніде не зустрічав нічого про стерильність цього процесу у птиці, інакше всі б користувались 1-разовими шприцями.

Фламинго

Ветеран форума
Я пробував у брама взяти...як не мнув його, як не ласкав...ніц з того не вийшло...mehpng
То ти був не достатньо лагідний...:D;) Я десь зустрічав інфо, що півня протягом двох(!) тижнів потрібно привчати до еротичного масажу... А ти хотів, щоб він тобі за 1 раз віддав саме дороге...:)
...навіть дам півнів своїх помняти...:);)
Може треба якусь маленьку помпу ?:)
Я певно просто не в його смаку:Dtrollpnghilariouspng
wootfacepalmhilariouspnghilariouspnghilariouspnghilariouspnghilariouspnghilariouspng

yabelka35

Ветеран форума
Вам все хіханьки...:) А це справа серйозна... От на вихідні спробую для цікавості "подоїти" хоч пару своїх півнів, в понеділок відпишусь...
Сергей, как там петухи?выжили после доения?получилось что то? ;)

Сергій

Ветеран форума
Аааа... не доїв... поки що... та ніби почали самі залазити на курок, то я трохи заспокоївся... Я був поставив червоного півня араукани до жовтих молодих курок, які активно неслись, а оплод - 0. Зараз я поставив до них молодого зозулястого, то щось ніби виходить з оплодом. Візьму курчат, потім повернусь знов до того півня. Як не почне стрибати - почну доїти:) Я вже навіть піпетку для очей купив, щоб запліднювати.:D Але тоді треба курок окремо тримати, щоб під руку сідали для запліднення. Я їх так за ноги тягнути, як у відео з птахофабрик, не буду. Поки нема зайвих кліток. Пізніше я ще до цього, думаю, повернусь, поки використовую тих півнів, що самі стрибають.

Новые сообщения

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,389
Дописи
110,027
Користувачі
2,239
Новий користувач
Oxi
Угорі