Сібрайт срібний. Яйце інкубаційне.

Сергій

Ветеран форума
Для тих, хто хоче спробувати побавитись:) Завалюють яйцями, я вже собі заклав, вже є перші курчата. 30 грн/яйце.IMG_4801.JPG
IMG_4809.JPG
IMG_4820.JPG
Ще трохи додам інформації. Фото - літні, видно. На них курки досить страшненькі, я такими їх купив. Але, коли перелиняли, зараз виглядають значно краще. Сфотографую - викладу. А поки дивимось минулорічні.

Останнє редагування:

Сергій

Ветеран форума
Я не рахував... я завантажив їх яйця разом з гамбурзькими і бентамками... В першу закладку вивелось всього пару штук, бо тоді лише починали нестись. Зараз чекаю наступний вивід. Я відпишусь, як виведуться, але треба було рахувати спочатку, щоб врахувати і неоплод. Бо з запліднених яєць вивід може бути й 100%, але з загальної кількості буде меншим, бо там було декілька незапліднених яєць. Але зараз заклав нову закладку, там вже врахую все і напишу тут.

alexandr

Активный форумчанин
Сергій а ти зараз тримаеш білохохлі?В тебе був раніше генофонд не поганий.Зараз мало зустрічаю по виставкам гарної якості.

Сергій

Ветеран форума
Тримаю. Я заповнив півтеми по цій породі. Там можна подивитись фото і т.д. А на виставках нема хорошої якості, бо їх взагалі в Україні практично нема (хорошої якості).

alexandr

Активный форумчанин
Якось ти придбав з величезним хохлом в той час за 500 гр на виставки біля куреневки я пам*ятаю гарний єкземпляр.Років 7 або й більше

alexandr

Активный форумчанин
то була та кров з Германіі...на тойчас було не дешево.

Останнє редагування:

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,401
Дописи
110,227
Користувачі
2,308
Новий користувач
loritan
Угорі