Токмакская птицестанция-инкубатор

Светлана

Ветеран форума
Ого , мне 250 туда и назад .... А я думала на хвост упасть ... Аптека у них хорошая !:)

Сергій

Ветеран форума
А хтось в них щось брав? Які відгуки? Бо щось те, що вони пишуть, більше нагадує казку...:) Я в казки вірю...:) Мені хочеться бентамок, які несуть 180-200 яєць...:)

Светлана

Ветеран форума
Я брала бройлеров , Мастеров , Хайсексов...Далековато , да и качество могло быть получше . Уже писала , аптека супер !

Сергій

Ветеран форума
А яйця вони висилають? Чи треба самому їхати? Чи треба брати зразу ящик яєць, чи можна менше?

Сергій

Ветеран форума
Виявляється, висилають. У них навіть є служба доставки. Телефонне сполучення "на грані фантастики":) І слава Богу:) Бо був би замовив яйця бентамок з несучістю "до 200 яєць на рік". Але потім подивився на їх прайс, то у них майже всі кури так несуться, рідко 180:). І я подумав: а 100 яєць на рік , це ж теж "до 200". Отже, обману нема:) Але такі бентамки в мене самого є, тільки в мене гарні, а там хтозна які, фото нема. І не замовив...

Светлана

Ветеран форума
Я уже года 3 туда не езжу ... насчет доставки не знаю . Знаю ,что вопросы с яйцом решались только ч/з директора . я хотела было заказать , но потом перестала ездить . у меня и мобильный тел. директора завалялся ...Фото птицы можно посмотреть у них на сайте в "Галереи".

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,403
Дописи
110,235
Користувачі
2,308
Новий користувач
loritan
Угорі