Я замовляв у Сергія Дяченка з с. Пологи на Вінниччині, він присилав мені насіння цього гарбуза і хлібного сорго. Гарбуза у мене тепер нема - не визрів якогось року...шукаю насіння гарбуза фіголистого. (фіцефалія).
Пропозиції надсилайте в лічку в кого э шо запропонувать.
з повагою.
А скажіть будь ласка для чого чи для кого цей гарбуз?) Це щось спеціальне? Для тварин, чи це для людей, ну типу кавун, чи для каш? Чи щось з насінням? Чи має якісь спец вітаміни, або смак?...Я замовляв у Сергія Дяченка з с. Пологи на Вінниччині, він присилав мені насіння цього гарбуза і хлібного сорго. Гарбуза у мене тепер нема - не визрів якогось року...
+380954519123
+380672253551
Біла м'якоть, темні зернята. Поки молодий, нагадує кабачок (я млинці типу кабачкові з нього робив). Кажуть, дієтичний, корисний, але про всі гарбузові таке кажуть. І худоба може їсти. Довго зберігається в сухому нехолодному місці, навіть до весни, хіба що трохи всихає. Але я помітив один мінус - пізньоспілий. Тому треба, певно, з розсади висаджувати. Не знаю, нащо він мені був потрібен, уже немаА скажіть будь ласка для чого чи для кого цей гарбуз?) Це щось спеціальне? Для тварин, чи це для людей, ну типу кавун, чи для каш? Чи щось з насінням? Чи має якісь спец вітаміни, або смак?...
Так, її плюс перед звичайним гарбузом, що довше плоди зберігаються, вони покриті пруїном (захисним восковим нальотом). На довше тваринам вистачить.Мені вона потрібна як кормова культура.
Вона у вас була раніше?Плюсів декілька: не боїться заморозків, корінева більша і глибша - не так боїться засухи. Може лежали в теплому сухому приміщенні 2 роки. І не переопиляеться з іншими гарбузами -не потрібно кожного року для чистоти культури покупати насіння.