• Внимание, открыта регистрация в каталоге https://fermer.site Добавляйте свое хозяйство, фирму или организацию. Пока это бесплатно.

Утримання та розведення фазанів

Біля дому

Форумчанин
Цікавився, але не знайшов нічого кращого.
Зоопарк наш використовує імпортну сітку. Напевно таку як Ви бачили. Але ціна там була досить висока.
Ті вольєри, що вдалось побачити у фазановодів, накриті капроновою. Декілька років має прослужити точно. А там буду бачити.

Біля дому

Форумчанин
Так, цікаве відео.
Цікаво, як вони прибирають підстилку. Теж, напевно, повна механізація. Та й собівартість птахів там, напевно, не зрівняти.
Найближчі сто років - це не наш метод :(

Romashka

Ветеран форума
Цікавився, але не знайшов нічого кращого.
Зоопарк наш використовує імпортну сітку. Напевно таку як Ви бачили. Але ціна там була досить висока.
Ті вольєри, що вдалось побачити у фазановодів, накриті капроновою. Декілька років має прослужити точно. А там буду бачити.
Потрібно буде пошукати в архівах фоток, думаю що я там фотографував сітку і ціни.... вона мене тоді зацікавила.. такою можна покрити не тільки невеличкий вольєр а і навеличке озерце з тереторією і завести різних літучих качок.... багато гарної качкоптиці також бачив у Франції.... але шкода що там не продають яєць, а лише птицею і вона досить дорога... та і то ще було б не така страшна біда ... набагато складніше привезти її в Україну...

Новые сообщения

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,389
Дописи
110,027
Користувачі
2,239
Новий користувач
Oxi
Угорі