• Внимание, открыта регистрация в каталоге https://fermer.site Добавляйте свое хозяйство, фирму или организацию. Пока это бесплатно.

Вакцинация и все о ней.

STIMCO

Активный форумчанин
Я пробував 2 роки тому - не допомагає... від марека нічого не допомагає, навіть таблетки від людського статевого герпесу:D.
если птица заболела, только на ранней стадии можно спасти герпевиром(пол таблеки 2 раза в день в течении недели).
но начало болезни часто не зметно, отсюда и смерть.
Альбувир дается 5 дней подряд(вода меняется каждые 8ч) 1куб/литр, начиная с 15 дневного возраста, раз в месяц до 4-х месяцев. Попробуйте и увидите разницу.

alexandr

Активный форумчанин
Та нет , скорее всего - о "долгосрочном бане".
Человек не понял правил,нужно миловать.А вакцинация дело нужное,пробовал я и Альбувир- не заметил эфекта.Если имунная система сильная ,то ничего не нужно!

Пані Олеся

Форумчанин
Останній раз допис аж у 2019 році.

Я тут, у Німеччині, обов'язково вакциную курей від Ньюкасела. Зараз новий закон вийшов, треба вакцінувати кожні 3 місяці і я в шоці.. Бо і мене чітке відчуття, що приватні господарства хочуть знищити.

Вакцина від Ньюкасела доступна тільки для кількості 1000 тварин, ціна її у лікаря - 52 євро. І так 4 рази на рік! Зазвичай у клубі люди складуються разом і курують цю вакцину, але в мене в клубі ніхто не виставлятиме цей рік курей і ніхто не вакцінує...

Побічка - "легка" форма засуди. Мої курчата чихають вже тиждень, кури всі ок.

Новые сообщения

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,389
Дописи
110,027
Користувачі
2,239
Новий користувач
Oxi
Угорі