Та ідея то не погана. Будьласка, нехай собі схрещують - виводять фабричних несучок і тішаться "як дідько цьвочком". Але для чого ж ці помісі називати породами. Таких "порід" можна за один сезон наштампувати десятки, як під копірку - зележно від того який окрас легорна з ким схрестии.Хм... Цікаво що буде як схрестити легорна і браму? Може теж получиться якась "гєніальная парода"..

) Чи може якщо я схрещу бурого легорна з чорними курами львівського регіону то я отримаю "Львівську чорну породу" (по типу московської чорної), Або білого легорна з білими курами львівського регіону то отримаю "Львівську білу породу"(по типу ленінградської білої)... Чи взагалі візьму полосатого легорна схрещу в львівському регіоні з бурим легорном і отримаю "Львівську золотисто-сіру породу" (по типу ленінградської золотисто сірої). Чи знайду десь в Карпатах аборигенну породу ситцевого окрасу(яка колись ніби то несла гігантські бурі яйця, хоча зараз несе яйця як звичайна безпородна курка) трохи її "посєлєкціонірую" сам собі придумаю стандарт породи - і назву Карпатська ситцева(по типу лівенської ситцевої). Ну ж брєд, правда? Я не проти справжніх російських порід(навіть мені дуже подобаються) - таких як юрловська, орловська, павловська...і все..., але оті всі помісі легорна-сусекса-родайленда в різних варіаціях називати породами то перебор...