Досить корисна інформація. Схеми, малюнки, все як я люблю.
Схема гарна, але там в 3-му поколінні А-87,5%, В-12%, 5; в 4-му А-93,75%, В-6,25%. Ну і нема в схемі 5-го покоління А-96,88%, В-3,12%. Якраз гібриди 5-го покоління,наскільки я знаю, вже можна віднести до чистопородної птиці.поглинаюче схрещування.Вже було, але нова, хороша, проста схема.
Переглянути вкладення 4672
А Ви записуйте, Олег, записуйте...Яка загальна кількість яєць, скільки вивелось чорних курчат, скільки інших...З часом виведете закономірність якраз для своїх брам. Бо те, що ми бачимо (голубий колір) - це просто відображення реалізації певних генів, яких саме ми - можемо тільки здогадуватись, бо за цей колір відповідає, очевидно, не один ген. Статтю потім опублікуєте "Особливості розведення голубої брами"А хочете ще один закон генетики поламаю???ги-ггггг.... у мене від голубих брам вилупився полосатий(як плімутрок) ципік
)) я поки що не впевнений на 100 % бо вони ще маленькі і крильця тільки починають рости, але.... як опериться покажу фотки...."Мендель істерично плаче в д"уші"
))))
а тепер для чайників: заість 1,2,3,4 поставити породу, як на практиці вивести бройлера?:
Вибачте, а тут приватні повіджомлення існують, бо мене цікавлять Олегові легорниОго!!! клас...буду зараз розбиратись що до чого. Дякую, Іра, за корисну інфу!.