• Внимание, открыта регистрация в каталоге https://fermer.site Добавляйте свое хозяйство, фирму или организацию. Пока это бесплатно.

Види схрещування

Сергій

Ветеран форума
поглинаюче схрещування.Вже було, але нова, хороша, проста схема.
Переглянути вкладення 4672
Схема гарна, але там в 3-му поколінні А-87,5%, В-12%, 5; в 4-му А-93,75%, В-6,25%. Ну і нема в схемі 5-го покоління А-96,88%, В-3,12%. Якраз гібриди 5-го покоління,наскільки я знаю, вже можна віднести до чистопородної птиці.

Сергій

Ветеран форума
А хочете ще один закон генетики поламаю??? :) ги-ггггг.... у мене від голубих брам вилупився полосатий(як плімутрок) ципік :))) я поки що не впевнений на 100 % бо вони ще маленькі і крильця тільки починають рости, але.... як опериться покажу фотки...."Мендель істерично плаче в д"уші" :)))))
А Ви записуйте, Олег, записуйте...Яка загальна кількість яєць, скільки вивелось чорних курчат, скільки інших...З часом виведете закономірність якраз для своїх брам. Бо те, що ми бачимо (голубий колір) - це просто відображення реалізації певних генів, яких саме ми - можемо тільки здогадуватись, бо за цей колір відповідає, очевидно, не один ген. Статтю потім опублікуєте "Особливості розведення голубої брами":)

Сергій

Ветеран форума
Дякую, Іра.:) Гарні схеми, якби ще кольори були скрізь підписані...та ще й нашою мовою...це було б взагалі...:) Питання до всіх: якщо схрещувати чорний і голубий колір, є різниця чорний півень - голуба курка чи навпаки?

Сергій

Ветеран форума
Тільки зараз звернув увагу, що в деяких схемах намальовано по 2 пари курей, а в інших - по одній. Звідси можна зробити висновок, що там, де намальовано 2 пари (наприклад голубийХсплеш) можна робити комбінації голубий півеньХсплеш курка і навпаки, а там, де тільки одна пара намальована, то результати будуть лише так, як намальовано, якщо схрестити ці ж кольори, але поміняти місцями курку з півнем, чи будуть такі ж результати? Ну і актуальним залишається коректний переклад кольорів курей у схемах, бо малюнки - це гарно, але як насправді перекладається той чи інший колір...Є кольори прості для перекладу, а є складні.

Новые сообщения

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,389
Дописи
110,027
Користувачі
2,239
Новий користувач
Oxi
Угорі