• Внимание, открыта регистрация в каталоге https://fermer.site Добавляйте свое хозяйство, фирму или организацию. Пока это бесплатно.

Види схрещування

Олег---

Ветеран форума
Неа...в мене одна любов - брама. треба бути їй вірним :) Як буду розсіювати увагу, час і ресурси зразу на багато порід - в кінцевому результаті не буде жодної нормальної...

Віктор Боровець

Активный форумчанин
Олег--- сказал(а):
Та ідея то не погана. Будьласка, нехай собі схрещують - виводять фабричних несучок і тішаться "як дідько цьвочком". Але для чого ж ці помісі називати породами. Таких "порід" можна за один сезон наштампувати десятки, як під копірку - зележно від того який окрас легорна з ким схрестии.Хм... Цікаво що буде як схрестити легорна і браму? Може теж получиться якась "гєніальная парода".. :)) Чи може якщо я схрещу бурого легорна з чорними курами львівського регіону то я отримаю "Львівську чорну породу" (по типу московської чорної), Або білого легорна з білими курами львівського регіону то отримаю "Львівську білу породу"(по типу ленінградської білої)... Чи взагалі візьму полосатого легорна схрещу в львівському регіоні з бурим легорном і отримаю "Львівську золотисто-сіру породу" (по типу ленінградської золотисто сірої). Чи знайду десь в Карпатах аборигенну породу ситцевого окрасу(яка колись ніби то несла гігантські бурі яйця, хоча зараз несе яйця як звичайна безпородна курка) трохи її "посєлєкціонірую" сам собі придумаю стандарт породи - і назву Карпатська ситцева(по типу лівенської ситцевої). Ну ж брєд, правда? Я не проти справжніх російських порід(навіть мені дуже подобаються) - таких як юрловська, орловська, павловська...і все..., але оті всі помісі легорна-сусекса-родайленда в різних варіаціях називати породами то перебор..
А це що було - фантазував!!!!

• Нравится
Реакції: GRIZ

Solnce_vsem

Moderator
Команда форуму
Sex-Linked Chocolate Examples.x Black = Females: Chocolate ,
Males: Black Split Chocolate
x Cuckoo =Females: Chocolate
Males: Dark Cuckoo Split Chocolate
x Black Mottled =
Females: Chocolate Split Mottled
Males: Black Split Chocolate, Mottled
x Lavender =
Females: Chocolate Split Lavender
Males: Black Split Chocolate, Lavender
x Blue =
Females: 50% Mauve 50% Chocolate
Male: 50% Blue Split Chocolate
50% Black Split Chocolate
x Splash =
Females: Mauve
Males: Blue Split Chocolate
12232726_1495327530769969_5555671422495068600_o.jpg

GRIZ

Активный форумчанин
Відтворення зозулястої та чорної породи кур.
Основою ресинтезу для порід Українська зозуляста та чорна є Полтавська глиняста. В ідеалі Українська зозуляста та чорна (я так зрозумів) повинні бути схожі на Полтавську глинясту, окрім окрасу.

Подальше розведення чорних із зозулястими разом (що й роблять зараз у Борках), в принципі повинно дати «ідеальну» чорну та зозулясту, оскільки в них спільна основа -глиняста. ( груба теоретична схема)
схемка.jpg

Останнє редагування:

Новые сообщения

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,389
Дописи
110,027
Користувачі
2,239
Новий користувач
Oxi
Угорі