Виноградні равлики.

alexandr

Активный форумчанин
Ну їх же ж там мільярд, їсти ж щось требаhilariouspnghilariouspnghilariouspng Добре, хоч я не в Китаї родилась - вмерла б з голоду:p...
Там у більшості не вмирають.Виглядають зовнішно здоровими.Пьють зелений чай, та багато працюють.

Євгенія

Активный форумчанин
Там у більшості не вмирають.Виглядають зовнішно здоровими.Пьють зелений чай, та багато працюють.
До праці мені не звикати, а от з їжею...Я навіть козиного молока в житті не пила, звикла з дитинства до коров*ячого...Консервативна чи перебірлива, чи яка - не знаю...

городовой 33

Активный форумчанин

Mihalich61

Ветеран форума
Так вот , не далече от Киева есть ресторанно - столовочный комплекс , где подают это сверх-чудо. На пути правда преграждает путь чебуречная Поплавского , но это второстепенно.
Скажу , из своего тогдашнего аппетита , а он был очень и очень , не пробовал , ибо отбивная смотрелась лучше.

Сергій

Ветеран форума
В мене у мами на ділянці розвелися ці слимаки. Не знаю точно, чи вони виноградні, чи, може, який другий вид. Але великі, в черепашках. Мама щодня штук по 20 збирає, товче їх і кидає курям. А я от думаю, може, їм яке краще примінення можна знайти? Люди он вирощують їх спеціально і не можуть виростити, а тут самі ростуть...

Євгенія

Активный форумчанин
В мене у мами на ділянці розвелися ці слимаки. Не знаю точно, чи вони виноградні, чи, може, який другий вид. Але великі, в черепашках. Мама щодня штук по 20 збирає, товче їх і кидає курям. А я от думаю, може, їм яке краще примінення можна знайти? Люди он вирощують їх спеціально і не можуть виростити, а тут самі ростуть...
Минулі роки у нас всюди розвішували оголошення про прийом цієї бридоти, навіть ціна непогана була - якщо не помиляюсь 20-25 грн\кг. Ото дітям радість була, визбирували вщент. А ще алкаші гордо йшли в магазин зі своїми чесно заробленими. Цього року щось не чула про цей бізнес...

Ishtvan

Активный форумчанин
[/QUOTE]

Ну не зовсім (слимаки) а равлики, бо слимак я вибачаюсь, то є інший вид, він взагалі без панцера (мушлі) а звуть цього українського равлика (Hellisa Aspersa Pomatia) а тих Р. що вирощують у спеціальних умовах називають (Hellisa Aspersa Maxima та Hellisa Aspersa Miller) це два різновиди на яких поки, що не зовсім жваво, заробляють грошенята Українські фермери. :cool:

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,402
Дописи
110,234
Користувачі
2,308
Новий користувач
loritan
Угорі