alexandr
Активный форумчанин
Там у більшості не вмирають.Виглядають зовнішно здоровими.Пьють зелений чай, та багато працюють.Ну їх же ж там мільярд, їсти ж щось треба Добре, хоч я не в Китаї родилась - вмерла б з голоду...
Там у більшості не вмирають.Виглядають зовнішно здоровими.Пьють зелений чай, та багато працюють.Ну їх же ж там мільярд, їсти ж щось треба Добре, хоч я не в Китаї родилась - вмерла б з голоду...
До праці мені не звикати, а от з їжею...Я навіть козиного молока в житті не пила, звикла з дитинства до коров*ячого...Консервативна чи перебірлива, чи яка - не знаю...Там у більшості не вмирають.Виглядають зовнішно здоровими.Пьють зелений чай, та багато працюють.
БалуванаДо праці мені не звикати, а от з їжею...Я навіть козиного молока в житті не пила, звикла з дитинства до коров*ячого...Консервативна чи перебірлива, чи яка - не знаю...
Атож...Балувана
Минулі роки у нас всюди розвішували оголошення про прийом цієї бридоти, навіть ціна непогана була - якщо не помиляюсь 20-25 грн\кг. Ото дітям радість була, визбирували вщент. А ще алкаші гордо йшли в магазин зі своїми чесно заробленими. Цього року щось не чула про цей бізнес...В мене у мами на ділянці розвелися ці слимаки. Не знаю точно, чи вони виноградні, чи, може, який другий вид. Але великі, в черепашках. Мама щодня штук по 20 збирає, товче їх і кидає курям. А я от думаю, може, їм яке краще примінення можна знайти? Люди он вирощують їх спеціально і не можуть виростити, а тут самі ростуть...