Вывод перепелов

Аліна97

Форумчанин
Люди добрі, отак у мене біда, вчора вимкнули світло, годин на 3, я поклала у інкубатор пляшки з теплою водою, гріла яйця, вчора їм було два тижні, потім електропостачання відновили, і в мене лупонула температура така, що ф термометра не вистачило, була вона хвилин 5, скажіть, інкубатор уже можна вимикати, там нічого не буде уже?

irena24

Активный форумчанин
З власного досвіду при виключанні світла на термін до 6 год краще не відкривати щоб доставити теплі пляшки, а одразу закутати інкубатор товстою ковдрою, не дати йому втрачати тепло...пляшки це вже коли довго нема світла. З сильним перегрівом не стикалася але короткочасний (з пів години) до 42°С не нашкодив. Продовжуйте інкубувати, перепілки живучі..треба ще постаратися щоб вони не вивелись.

Аліна97

Форумчанин
Вчора отримала виводок, з 62 яєць живих на сьогодні 23, проклюнулись і здохли ( порадьте через що це могло бути) ще 15, і на сьогодні ще лишилися останні в інкубаторі, причиною поганого результату є перепади енергії?

Аліна97

Форумчанин
Вчора отримала виводок, з 62 яєць живих на сьогодні 23, проклюнулись і здохли ( порадьте через що це могло бути) ще 15, і на сьогодні ще лишилися останні в інкубаторі, причиною поганого результату є перепади енергії?
Сьогодні також тільки здохлики, живеньких немає. Залишилось ще кілька яєць, але в них навіть писку не чую. Це все тільки через вимикання світла, чи можуть бути інші причини того, що вони прокльовуються але задихаються?

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,403
Дописи
110,235
Користувачі
2,308
Новий користувач
loritan
Угорі