А через що це. І що з цим робить?Такое может происходить если не хватает кислорода в инкубаторе.
В мене інкубатор Квочка Мі-30, тут для провітрювання таки два маленькі віконечка, і вони у мене з 4го дня відчинені були, що ще робити треба?Такое может происходить если не хватает кислорода в инкубаторе.
Провітрювала правда я їх може мало, бо не знаю скільки требаТакое может происходить если не хватает кислорода в инкубаторе.
В середу хочу робити нову закладку, але боюся того ж самого, скажіть, що робити, щоб вони не задихалися?!Такое может происходить если не хватает кислорода в инкубаторе.
Треба відкривати кришку інкубатора.[/QUOTE я досі не зрозуміла, скільки разів на добу це треба робити, і на скільки хвилин, і коли припиняти?
Вибачте, що я набридаю з питаннями, але я зовсім в цьому не досвідчена, а дуже хочу навчитися, але щось уже друга інкубація в мене така невдалаТреба відкривати кришку інкубатора.
Я в своєму проколупала ще 2 додаткових дирочки діаметром з олівець (для притоку повітря бо вологість була зависокою при сухих ванночках) + вентилятор + терморегулятор з вологоміром щоб всяких скачків температури не було. ....інкубатори типу 'дешево' трохи недороблені і з ними потрібно повозитись поки все налаштуєш.
Проклюнулись і здохли -це вони вилізли з яйця і потім здохли чи це лишень надкльов і вилізти не вистачило сил? Якщо лиш надкльов то це швидше таки переохолодження може через вимкнення світла а може загальний недогрів. Я б порадила на наступну інкубацію на 0,1-0,2 градуси збільшити темературу (але це легко з електричним терморегулятором, накрутити так точно градуси тією ручкою важко).
Щоб кисню не вистачило....не знаю...якщо вологість в нормі була то приток повітря мав бути..і ви ж відкривали 2-3 рази на день перемішували перевертали яйця? Цього мало б вистачити.