Вывод перепелов

GSM

Активный форумчанин
Такое может происходить если не хватает кислорода в инкубаторе.

Аліна97

Форумчанин
Такое может происходить если не хватает кислорода в инкубаторе.
В мене інкубатор Квочка Мі-30, тут для провітрювання таки два маленькі віконечка, і вони у мене з 4го дня відчинені були, що ще робити треба?

irena24

Активный форумчанин
Я в своєму проколупала ще 2 додаткових дирочки діаметром з олівець (для притоку повітря бо вологість була зависокою при сухих ванночках) + вентилятор ....інкубатори типу 'дешево' трохи недороблені і з ними потрібно повозитись поки все налаштуєш.
Проклюнулись і здохли -це вони вилізли з яйця і потім здохли чи це лишень надкльов і вилізти не вистачило сил? Якщо лиш надкльов то це швидше таки переохолодження може через вимкнення світла а може загальний недогрів. Я б порадила на наступну інкубацію на 0,1-0,2 градуси збільшити темературу.
Щоб кисню не вистачило....не знаю...якщо вологість в нормі була то приток повітря мав бути..і ви ж відкривали 2-3 рази на день перемішували перевертали яйця? Цього мало б вистачити.

Останнє редагування:

Аліна97

Форумчанин
Останні дні я не провітрювала, і доброго тільки раз на добу, бо виводила стоячи без перевороту, всі проклюнулись і завмерли, що найобідніше, що з 69 яєць тільки 7 незапліднених було, 23 живих, а всі інші проклюнулися і померли, то що робити, дірочки колупати, чи провітрювати і останні дні провітрювати, чи може той отвір де термометр відчиняти а термометр покласти на яйця
Я в своєму проколупала ще 2 додаткових дирочки діаметром з олівець (для притоку повітря бо вологість була зависокою при сухих ванночках) + вентилятор + терморегулятор з вологоміром щоб всяких скачків температури не було. ....інкубатори типу 'дешево' трохи недороблені і з ними потрібно повозитись поки все налаштуєш.
Проклюнулись і здохли -це вони вилізли з яйця і потім здохли чи це лишень надкльов і вилізти не вистачило сил? Якщо лиш надкльов то це швидше таки переохолодження може через вимкнення світла а може загальний недогрів. Я б порадила на наступну інкубацію на 0,1-0,2 градуси збільшити темературу (але це легко з електричним терморегулятором, накрутити так точно градуси тією ручкою важко).
Щоб кисню не вистачило....не знаю...якщо вологість в нормі була то приток повітря мав бути..і ви ж відкривали 2-3 рази на день перемішували перевертали яйця? Цього мало б вистачити.

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,403
Дописи
110,235
Користувачі
2,308
Новий користувач
loritan
Угорі