Вывод перепелов

Аліна97

Форумчанин
Ще сьогодні і померло одне найсабшеньке ( в середу хочу ще закласти кілька десятків яєць, трохи на зиму наплодити, хочеться ж нормального хоч одного виводу
Я в своєму проколупала ще 2 додаткових дирочки діаметром з олівець (для притоку повітря бо вологість була зависокою при сухих ванночках) + вентилятор ....інкубатори типу 'дешево' трохи недороблені і з ними потрібно повозитись поки все налаштуєш.
Проклюнулись і здохли -це вони вилізли з яйця і потім здохли чи це лишень надкльов і вилізти не вистачило сил? Якщо лиш надкльов то це швидше таки переохолодження може через вимкнення світла а може загальний недогрів. Я б порадила на наступну інкубацію на 0,1-0,2 градуси збільшити темературу.
Щоб кисню не вистачило....не знаю...якщо вологість в нормі була то приток повітря мав бути..і ви ж відкривали 2-3 рази на день перемішували перевертали яйця? Цього мало б вистачити.

irena24

Активный форумчанин
Якщо ви лишень раз на день маєте можливість провітрювати то мабудь варто проколупати ще зо 2 дирочки...або бажано мінімум двічі на день провітрювати по 5 хвилин і аж до передостаннього дня. Лишень якщо вже є надкльов то не провітрювати.
Я все ж таки більше схиляюся до недогріву...спробуйте на наступну інкубацію трохи збільшити температуру. Кожен інкубатор має свої індивідуальності але може вам це допоможе. В мене пінопластовий інкуб типу квочки.
1 день-38,2°С вологість 50-55%
2 день-38,1° вол. 50-55%
3 день -38° вол. 50-55%
4 день -37,9° вол. 45-50%
5-15 день -37,8° вол 45-50%, (на 6-7 день відкритил дирочки (2шт, через 2 дні ще 2шт) це крім постійно відкритих які я проколупала сама+якщо забагато вологості то на кілька годин привідкриваю прозорі віконця)
16 день -37,7° вол 50-60%
17 день і вивід 37,6° вологість 60-70%, не провітрювати

Аліна97

Форумчанин
Якщо ви лишень раз на день маєте можливість провітрювати то мабудь варто проколупати ще зо 2 дирочки...або бажано мінімум двічі на день провітрювати по 5 хвилин і аж до передостаннього дня. Лишень якщо вже є надкльов то не провітрювати.
Я все ж таки більше схиляюся до недогріву...спробуйте на наступну інкубацію трохи збільшити температуру. Кожен інкубатор має свої індивідуальності але може вам це допоможе. В мене пінопластовий інкуб типу квочки.
1 день-38,2°С вологість 50-55%
2 день-38,1° вол. 50-55%
3 день -38° вол. 50-55%
4 день -37,9° вол. 45-50%
5-15 день -37,8° вол 45-50%, (на 6-7 день відкрити додаткові дирочки (2шт, через 2 дні ще 2шт))
16 день -37,7° вол 50-60%
17 день і вивід 37,6° вологість 60-70%, не провітрювати
Дуже вам дякую, маю можливість і 4 рази провітрювати, але чогось тупа тетеря не провітрювала, та ще і вологоміру в мене немає ж, і купити в цьому селі забитому немає як, орієнтуюся по віконцях запотівших, та в останні дні ще стінки з серединки обприскувала, ну нічого, Бог любить троєцю, третій раз уже постараюся по максимуму. До речі у мене ще жменька яєць у мене зараз під квочкою, буду ось числа десятого в інкубатор на виведення забирать, подивимось хто краще квочка & Квочка мі-30)))))

irena24

Активный форумчанин
Дуже вам дякую, маю можливість і 4 рази провітрювати, але чогось тупа тетеря не провітрювала, та ще і вологоміру в мене немає ж, і купити в цьому селі забитому немає як, орієнтуюся по віконцях запотівших, та в останні дні ще стінки з серединки обприскувала, ну нічого, Бог любить троєцю, третій раз уже постараюся по максимуму. До речі у мене ще жменька яєць у мене зараз під квочкою, буду ось числа десятого в інкубатор на виведення забирать, подивимось хто краще квочка & Квочка мі-30)))))
Стіни не обприскуйте, попадете по яйцям а вони це не дуже люблять. Якщо треба збільшити вологість то кладіть в середину попри стінку скручену трубою мокру тряпочку так щоб вона яєць не торкалась (але зазвичай вистачає води налитої в ємність під яйцями, тряпку я кладу коли інкуб забитий так що аж переповнений)

Аліна97

Форумчанин
Стіни не обприскуйте, попадете по яйцям а вони це не дуже люблять. Якщо треба збільшити вологість то кладіть в середину попри стінку скручену трубою мокру тряпочку так щоб вона яєць не торкалась (але зазвичай вистачає води налитої в ємність під яйцями, тряпку я кладу коли інкуб забитий так що аж переповнений)
Ну я поки багато закласти не можу, дякую вам, буду сподіватися, що наступна інкубація буде успішніша

Аліна97

Форумчанин
Скажіть, ніхто не пробував закладати яйця перепілок під звичайну курку, чи щось з цього виходить?

GSM

Активный форумчанин
Расскажите что получилось в итоге. Курица очень тяжелая для таких яиц(просто передавит их и все). Правда сам не пробовал такой способ.

Останнє редагування:

Запорожец

Ветеран форума
Скажіть, ніхто не пробував закладати яйця перепілок під звичайну курку, чи щось з цього виходить?
Думаю что таким способом не кто не пользуеться,так как курица их просто раздавит.Для этого есть инкубатор.:D

Аліна97

Форумчанин
Расскажите что получилось в итоге. Курица очень тяжелая для таких яиц(просто передавит их и все). Правда сам не пробовал такой способ.
Просиділа вона на них аж до дня вилупу, не подавила, подавила уже самих ціплят які налупилися

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,403
Дописи
110,235
Користувачі
2,308
Новий користувач
loritan
Угорі