Вывод перепелов

Сергій

Ветеран форума
Скажіть, ніхто не пробував закладати яйця перепілок під звичайну курку, чи щось з цього виходить?
Я пробував. Під бентамку. Висиділа, але повбивала перепелят. Для цього треба ще підбирати "правильну" квочку, щоб не сприймала перепелят як чужих.

Аліна97

Форумчанин
Я під саму звичайну, крупну квочку підклала, вона просто подавила ціплят
Я пробував. Під бентамку. Висиділа, але повбивала перепелят. Для цього треба ще підбирати "правильну" квочку, щоб не сприймала перепелят як чужих.

Аліна97

Форумчанин
А що робити, щоб перепелята не дохли, бо з останнього виводку половина пішли на той світ, а я причини не розумію, готувала і доглядала, як і попередніх

ira

Активный форумчанин
Причин може бути багато - від корму до паразитів у брудері, щоб точно встановити, треба більше інформації - чим годували, чим поїли, чи був понос, де утримуються, яка температура, чи дпрводили дезінфекцію інкубатора,брудера? тоді щось можна сказати.

Аліна97

Форумчанин
Причин може бути багато - від корму до паразитів у брудері, щоб точно встановити, треба більше інформації - чим годували, чим поїли, чи був понос, де утримуються, яка температура, чи дпрводили дезінфекцію інкубатора,брудера? тоді щось можна сказати.
Одне ціле сьогодні відсадила, бо надулося і поряд білий пінистий послід, їм три тижні сьогодні

ira

Активный форумчанин
Взагалі то перепела дуже стійкі до хвороб, це може бути інфекція, спробуйте антибіотик широкого спектру , а чим годуєте? Може тут причина. Або умови утримання можуть сприяти поширенню інфекції.

Сергій

Ветеран форума
Передача потрібна, але не вистачає професіоналізму. Якщо ти ведуча і їдеш на перепелину ферму, то хоч прочитай щось про перепілок перед цим. Тоді не буде таких "ляпів" у питаннях і коментарях. Якби до мене на ділянку приїхала ведуча в такій червоній сукні, то я курей би збирав по всім сусідам, вони дуже реагують на червоний колір і на чужих людей. Добре, що там були перепілки в клітках і їм нікуди було тікати... Що стосується фермера... Видно, що хлопець - трудяга, молодець. Але, якщо ти чогось не знаєш, наприклад, коли завезли перепілок в Україну, не треба про це казати...

Євгенія

Активный форумчанин
Передача потрібна, але не вистачає професіоналізму. Якщо ти ведуча і їдеш на перепелину ферму, то хоч прочитай щось про перепілок перед цим. Тоді не буде таких "ляпів" у питаннях і коментарях. Якби до мене на ділянку приїхала ведуча в такій червоній сукні, то я курей би збирав по всім сусідам, вони дуже реагують на червоний колір і на чужих людей. Добре, що там були перепілки в клітках і їм нікуди було тікати... Що стосується фермера... Видно, що хлопець - трудяга, молодець. Але, якщо ти чогось не знаєш, наприклад, коли завезли перепілок в Україну, не треба про це казати...
Ви ще не бачили інших випусків, там плаття ще покруче :), та й канал не всеукраїнський... Сама випадково побачила, то й скинула, а хлопець таки молодець.:)

Останнє редагування:

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,403
Дописи
110,235
Користувачі
2,308
Новий користувач
loritan
Угорі