Харківська область.

PAVA

Moderator
Команда форуму
Запрошую колег поділитися інформацією про своє фермерське господарство з птахівниками України .
Зручно.Доступно.Інформативно.
Вказуйте будь ласка номер телефону,місто,ім*я .

Toshi

Активный форумчанин
Алена. Змиев. 0953671485
Начинающий птицевод.
Цесарки
Гуси пока беспородные
Куры китайские шелковые
Кохинхин
Индоутки разноцветные
Утки черные белогрудые
Бегунки
Перепела
В общем пока в поиске своей птицы

Polimerec

Осваивается на форуме
Юрий.Змиев.0665406967 Замыкаю трио начинающих...Мускусы белые(германских кровей)черные и красные.Куры Ломан Браун.Так же вьетнамские хрюшки...

Kharkiv

Осваивается на форуме
В Харьковской области есть проверенные с репутацией хозяйства занимающиеся цыплятами? Хоть обновите/укажите тут информацию если есть, а то с 2018 года тут тишина. Я слышал только про Борковскую инкубаторную станцию

Оксана Мищишин

Форумчанин
В Харьковской области есть проверенные с репутацией хозяйства занимающиеся цыплятами? Хоть обновите/укажите тут информацию если есть, а то с 2018 года тут тишина. Я слышал только про Борковскую инкубаторную станцию
Минулого місяця замовляла яйця з Житомирщини... з 20-ти виліз 1 півник... ще було 7 запліднених яєць... але завмерли. Я не дуже досвідчений фермер )) На моїй аві мій Кремовий Легбар )) Чи вплинуло те, що кури не несуться і довго збиралися (я замовляла у приватника), чи те, що тоді була найнижча температура за весь цей час і було -2... не знаю. але вже або самовивозом, або чекати тепла. З Харькова замовляла колись інкубаційні яйця, до війни. Але вони були якості ніякої! Раз з 50-ти яєць 6 штук вилізло!

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,402
Дописи
110,234
Користувачі
2,308
Новий користувач
loritan
Угорі