хазяйсто в с.Липа

1984pavlik

Активный форумчанин
Нарешт покажу наших ВВ
Перший виводок з хазяйства Алли Василівни
яскравий представник-

і на тиждень менші,теж брав у Алли Василівни,але із завозного яйця-

через тиждень провів контрольне зважування,приріст курчат другого виводка був набагато менший ніж першого.
Півник з першого виводка зараз-

на фото справа-з першого виводка,зліва-здругого

Курочки з першого виводка схожі на орпінгтонів-

мають округлі форми,
з другого виводка набагато вищі-

Брав цих курей на м'ясо,але залишаю,їх на розвод,курочки гарно несуться,а півні такі красавці гіганти,що рубати шкода.
По вазі, півні з хазяйства Алли Василівни значно важчі і більші,хоча півні з другого виводка ефектніше виглядають,вони вищі та стройніші.
Ця порода курей мені найбільш сподобалась,по перше зовнішній вигляд-шикарний,розмірами за пів року обігнали річних куріпчатих брам,
курочки скороспілі,не пройшло і пів року-несуться,
дуже ручні.ОДНІ ПЛЮСИ.Результат,залишається по півню з кожного виводка,та всі курочки на розвод)
Дякую Аллі Василівні!!!

• Нравится
Реакції: PAVA

PAVA

Moderator
Команда форуму
Нарешт покажу наших ВВ
Перший виводок з хазяйства Алли Василівни
яскравий представник-

і на тиждень менші,теж брав у Алли Василівни,але із завозного яйця-

через тиждень провів контрольне зважування,приріст курчат другого виводка був набагато менший ніж першого.
Півник з першого виводка зараз-

на фото справа-з першого виводка,зліва-здругого

Курочки з першого виводка схожі на орпінгтонів-

мають округлі форми,
з другого виводка набагато вищі-

Брав цих курей на м'ясо,але залишаю,їх на розвод,курочки гарно несуться,а півні такі красавці гіганти,що рубати шкода.
По вазі, півні з хазяйства Алли Василівни значно важчі і більші,хоча півні з другого виводка ефектніше виглядають,вони вищі та стройніші.
Ця порода курей мені найбільш сподобалась,по перше зовнішній вигляд-шикарний,розмірами за пів року обігнали річних куріпчатих брам,
курочки скороспілі,не пройшло і пів року-несуться,
дуже ручні.ОДНІ ПЛЮСИ.Результат,залишається по півню з кожного виводка,та всі курочки на розвод)
Дякую Аллі Василівні!!!
Дякую,Павло,що показав.Перші то є ВВ+орпінгтон чорний.Другі з яйця,які вислав Слава.
Півень,що на першому фото-чудовий.В мене теж два такі чуда є,правда ще малі.Але окрас той самий.
Рада,що вам ці курки прийшлись до двору.

1984pavlik

Активный форумчанин
Дякую,Павло,що показав.Перші то є ВВ+орпінгтон чорний.Другі з яйця,які вислав Слава.
Півень,що на першому фото-чудовий.В мене теж два такі чуда є,правда ще малі.Але окрас той самий.
Рада,що вам ці курки прийшлись до двору.
знайшов ще одне фото,де добре видно різницю між Вашим(крайній справа) та Слави(три інші)-

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,402
Дописи
110,234
Користувачі
2,308
Новий користувач
loritan
Угорі