Хочу купить яйце Кобб 500

Raiska

Осваивается на форуме
Вже потрібне яйце Кобб 500. 60 шт. Або підкажіть де можна купити у перевіреного постачальника

PAVA

Moderator
Команда форуму
м.Рівне,вул.Біла,магазин "Господар",від 15 лютого.тлф 431982

PAVA

Moderator
Команда форуму
А ви щось про них знаєте? Звідки яйце? Перепродують? Вони можуть переслати новою поштою? Є зміст дзвонити їм?
Знаю,що власник,теж перепелятник-куровод,порядна людина.Спілкуємось.Магазин торгує к\кормом.Завозить щовесни пташенят.Має гарно оформлені торгові площі для малечі.
Повторюсь,сама не брала,а бачила їх у ЛАРИСИ.Гарні були і чисті МГ,виросли великі.Більше знає звісно вона.
Ні звідки возить,ні ціни не знаю.Там напевно лише пташка,а не яйце.

LIBojar

Ветеран форума
Нужен КОББ 500, ну в смысле яйцо. Может кто что подскажет.
2016-05-16_16-56-43.png Никто не сталкивался?

LIBojar

Ветеран форума
Созвонился с Броварами, яйцо Бориспольское т.е. Украинское, КОББ 500, Вася с приятным женским голосом оказался Людмилой, вес яйца 45-50 гр.(КОББ 500), выводимость 50-55 % и если сильно повезет то может быть и 60%. При чем оплод 99%... непонятно...

stas13slv

Форумчанин
Созвонился с Броварами, яйцо Бориспольское т.е. Украинское, КОББ 500, Вася с приятным женским голосом оказался Людмилой, вес яйца 45-50 гр.(КОББ 500), выводимость 50-55 % и если сильно повезет то может быть и 60%. При чем оплод 99%... непонятно...
А цена какая?

irena24

Активный форумчанин
Такі самі цифри мені озвучували минулого року якесь підприєство у Львівській обл. (не памятаю назву)...по укр. Кобб виводимість 50-55%, по завезеному 70-80%, але й ціна була 8 грн і 18 грн

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,403
Дописи
110,235
Користувачі
2,308
Новий користувач
loritan
Угорі