• Внимание, открыта регистрация в каталоге https://fermer.site Добавляйте свое хозяйство, фирму или организацию. Пока это бесплатно.

хочу купити Лівенську-Полтавську ситцеву

DNK

Ветеран форума
яка різниця між цими двома видами? продемонструйте якщо це можливо
Це дивлячись у кого брати trollpng
Лівенських не існує, вимерли давно.
Просто не усі в курсі або вірять у казочки, або банально ліньки щось міняти, мов :"Хай неправильно, але мені все одно, бо я так привик називати". Да іще, не вірте казочкам про 300 яєць у рік. Почитайте відповідну тему і все зрозумієте.

Generatom

Форумчанин
Це дивлячись у кого брати trollpng
Лівенських не існує, вимерли давно.
Просто не усі в курсі або вірять у казочки, або банально ліньки щось міняти, мов :"Хай неправильно, але мені все одно, бо я так привик називати". Да іще, не вірте казочкам про 300 яєць у рік. Почитайте відповідну тему і все зрозумієте.
так я читав що від 150шт -160шт але вони мені дуже сподобались і я хочу їх придбати або яйце інкубаційне якщо воно в цю пору є

Generatom

Форумчанин
Тоді Вам це оголошення і не потрібне. Визначайтесь, чия птиця сподобалась і списуйтесь у "лічку".
Тип паче, що все одно вона з Полтавщини пішла.
не хочу опектися на покупці хочу в когось з форумчан бо є гіркий досвід купувати інкубаційне яйце голубого коха в інтернеті в незнаймих людей а з яйця вийшло все що завгодно крім того що купував

PAVA

Moderator
Команда форуму
Є прекрасна Рівненська ситцева в Городку у Романа Ющака.Фірмова!Можу дати контакти.

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,400
Дописи
110,225
Користувачі
2,307
Новий користувач
DavisPetr
Угорі