яка різниця між цими двома видами? продемонструйте якщо це можливото лівенську чи полтавську?
Це дивлячись у кого братияка різниця між цими двома видами? продемонструйте якщо це можливо
так я читав що від 150шт -160шт але вони мені дуже сподобались і я хочу їх придбати або яйце інкубаційне якщо воно в цю пору єЦе дивлячись у кого брати
Лівенських не існує, вимерли давно.
Просто не усі в курсі або вірять у казочки, або банально ліньки щось міняти, мов :"Хай неправильно, але мені все одно, бо я так привик називати". Да іще, не вірте казочкам про 300 яєць у рік. Почитайте відповідну тему і все зрозумієте.
даА цю паралельну тему дивилися? http://ferma.org.ua/threads/poltavskaja-sitcevaja-populjacija-kur.546/
Тоді Вам це оголошення і не потрібне. Визначайтесь, чия птиця сподобалась і списуйтесь у "лічку".
не хочу опектися на покупці хочу в когось з форумчан бо є гіркий досвід купувати інкубаційне яйце голубого коха в інтернеті в незнаймих людей а з яйця вийшло все що завгодно крім того що купувавТоді Вам це оголошення і не потрібне. Визначайтесь, чия птиця сподобалась і списуйтесь у "лічку".
Тип паче, що все одно вона з Полтавщини пішла.