• Внимание, открыта регистрация в каталоге https://fermer.site Добавляйте свое хозяйство, фирму или организацию. Пока это бесплатно.

МАРАН

Romashka

Ветеран форума
Там ж такі самі люди живуть як і у нас.... Прийшли на виставку, побачили курей, сподобалися, та і купляють для себе і своіх потреб... звичайно що не вникають у тонкощі стандарту... бо дупля в тому не дають.... Та і ім продають все підряд...)
 

Romashka

Ветеран форума
А мне очень нравятся Голубомедные Мараны ,надеюсь что таки заведу себе когда нибудь , а птицу не продавали с Чемпионата , а связи наладили с владельцами чемпионов ?? я понадоедаю Вам немножко с вопросами ;)
З власниками чемпіонів звязків напряму не утворив,... Бо іх не було... Мали бути в неділю пообіді на нагородження... А я уже поіхав... Але утворив дружні звязки з іншими людьми... особливо з тим дядьком, з яким почав спілкуватися ще до чемпіонату... Він пообіцяв налагодити мій звязок з власником чемпіонів... Поживем побачимо що з того вийде... Також домовився за трохи яєць..... Як домовився, вже заплатив.... А яйця вроді будуть десь потім...)) без конкретних дат... Якщо не розвели...))) побачимо... Там мають бути чорно- мідні, голубо-мідні і чорно-срібні... А сьогодні ще один раунд переговорів - клянчань виявився невдалий... Знову відшили мене ще на місяць тут мову веду за голубо-срібних... Хоча я дав зрозуміти що я не відчеплюся...)) Так що наразі надійний варіант по яйцях маранів для мене- це я сам ..... Сам собі не відмовлю!!!))))) Потрібно поки що інкубувати своє... А там побачу. Хоча мушу щось доброго дістати, бо не буду рухатись вперед.... Тоді рік стане на місці...
 

Romashka

Ветеран форума
Тишина в темі..... Або усі до свят складають яйця :) , або карантин :(... Знову ніхто не *хвалиться* а ні своїми курми , а ні яйцями від своїх маранів.... От вчора ввечері переглядав на ОЛХ що пропонують люди і який і за що ціновий діапазон....Звичайно, хто що продає і за яку ціну це є кожного його приватна справа.... Що можу додати, може кому буде цікаво... Рівень 3 (три ) кольорометричної шкали вважається недостатнім для породи, і саме рівень 4 представляє мінімальний мінімум для виступу маранів. Цей рівень 4, однак, може бути визнаний занадто низьким для NCC, який дає найбільш переконливі успіхи щодо кольору яєць.
 
Останнє редагування:

Користувачі в мережі

Зараз на форумі немає жодного користувача.

Статистика форуму

Теми
1,399
Дописи
110,197
Користувачі
2,293
Новий користувач
bohdan77
Угорі